PARHAAT TUOTTEET HEMMOTTELUILTAAN


Arjen kiireen keskellä unohtaa helposti pitää huolta itsestään ja stressaavassa tilanteessa helposti turvautuu ei niin terveyttä edistäviin lohdukkeisiin, kuten pikaruokaan ja sipsipussiin. Ensimmäisenä aikataulussa tingitään huomaamatta omasta hyvinvoinnista ja ihmetellään, kun naama kukkii ja silmäpussit valuu jo poskilla. Vaikka nautin kauneudenhoitorutiineistani, huomaan usein laiminlyöväni niitä paineen alla. Kasvonaamioille ei löydy aikaa illasta, kynsilakkaa ei kerkeä kuivatella, hiuksiin voi aina laittaa kuivashampoota, silmien hieromisesta ja naamaan nojailusta tulee ennemmin sääntö kuin poikkeus. Olo on kulahtanut ja tunkkainen.

Tykkään joskus tällaisinakin hetkinä ottaa hieman aikaa itselleni ja pysähtyä rentoutumaan. Kaivan hius- ja kasvonaamiot esille ja etsin jotain kivaa katsottavaa tai luettavaa. Aina ei tarvitse edes mitään erityistä syytä hemmotella itseään, vaan kasvonaamioista ja muista hoidoista nauttiminen on myös kiva piriste tavalliseen arki-iltaan!

Tällä kertaa haluan esitellä muutamia ihania Suomesta saatavia ihonhoitotuotteita, jotka kaikessa hauskuudessaan ovat omiaan erityisiin hemmotteluhetkiin. Sain nämä tuottet testiin Beauty pop upilta instagramin kautta, joten mitään pakkoa minulla ei ole esitellä näitä blogin puolella. Kocostarin tuotteista on ollut kuitenkin minulle niin paljon iloa, että jaan nämä mielelläni täälläkin!


Kocostar slice maskit
Slice maskit on hauska vaihtoehto perinteisille kangasnaamioille ja Kocostarin tuotteita on jo hyvin saatavilla ympäri Suomen. Näitä on suuri valikoima erilaisia, vihanneksista kukkiin ja hedelmiin, enkä ole pettynyt vielä yhteenkään kokeilemaani. Mansikat naamassa on hyvä viettää rauhallista sunnuntaita ja kaikki näistä vielä tuoksuu juuri sille mille niiden kuvitteleekin tuoksuvan - miten olisi vesimeloni tai kurkku?

Hius- ja muut naamiot
Moni nainen tietää, kun hiukset ovat hyvin, koko olemus tuntuu ryhdikkäämmältä. Kampaajalla käyminen kohottaa itseuntoa, mutta on myös valitettavan kallista, joten tykkään laitaa hiusnaamioita kotona. Kocostarin hiusnaamio tulee litteässä pakkauksessa, joten se on myös helppo pakata mukaan matkalle!

Kocostarin valikoimista löytyy myös niin tavallisia kangasnaamioita, että hoitoja käsille ja jaloille. Varsinkin seisomatyössä jalat ovat monesti kovilla, joten silloin tällöin jalkojen hemmotteleminen ei ole ollenkaan pahaksi. Kocostarilta vielä varsinkin tuo Camellia happy mask tuoksuu todella rentouttavalta, joten se on omiaan kiireiseen iltaan.


Lip maskit
Suomessa varsinkin talvella huulien iho on kovilla pakkasten vuoksi. Minulla on tapana purra huulia stressaantuneena, tai ihan vain keskittyessä, joten huulien hoitaminen on tärkeää. Tykkään kuoria huulet kevyesti ja laittaa sen jälkeen hydrogeeli-naamion kosteuttamaan. Kocostarilta huulinaamioita löytyy sekä isoista pakkauksista, että yksittäisinä, joten näitä on hauska ostaa esimerkiksi testiin tyttöjeniltaan. Sen lisäksi että nämä ilahduttavat varmasti kanssarentoutujia ulkomuodollaan, ne tarjoavat myös hyvää kosteutusta,

Silmänympärynaamiot
Näistä hydrogeelinaamioista on tullut suosikkejani pitkän päivän päätteeksi. Räpytän silmiäni stressaantuneena aivan liika, joten silmienympärysihoni on usein huonossa kunnossa ja silmäni väsyneet. Kocostarin hydrogeelilaput on omiaan tuoman hieman eloa takaisin silmänympärysihooni! Olen kokeillut vastaavia myös muilta merkeiltä, mutta Kocostar on ainoa, jonka laput eivät ole ärsyttäneet ihoani laisinkaan. Silmänalusista tulee sileät ja kosteutetut. Kocostarin pakkauksissa on muuten mietitty kaikkea, sillä sekä huuli- että silmänympärysnaamioissa tulee sisällä kansi, joka pitää naamiot kosteina ja hoitonesteen paketin sisällä sekä spatula hygieeniseen käyttöön.

Yksi tapa mitä tykkään tehdä myös, on ns double masking. Vaikken mekaanisia kuorintoja enää käytäkään kasvoillani, tykkään silti silloin tällöin laittaa kuorivan poispestävän naamion ja tämän jälkeen vielä kosteuttavan kangasnaamion. Suosikkejani poispestävistä naamioista on Skinfoodin sokerinaamiot, sillä ne tuoksuvat ihanalta ja jättävät ihon pehmeäksi.


Ps, Arvonta sulkeutuu tänään keskiyöllä, joten vielä kerkeää osallistumaan!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

sandrakannasto
sandrakannasto,
haluaisin kokeilla slice maskit! 😊 Mukava ilta sulle 😊
nouw.com/sandrakannasto
StarberryLipgloss
StarberryLipgloss,
Kannattaa! Nämä ovat todella hauska lisä ihonhoitorutiiniin 😊 Kiitos samoin!
nouw.com/starberrylipgloss
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229