PARHAAT ALELÖYDÖT


Koska puhuin edellisessä postauksessa alelöydöistä ja kesä on niille oikein otollista aikaa, ajattelin tällä kertaa jakaa suosikkejani niistä löydöistä mitä olen tehnyt. Ostelin ennen aleista vain siksi, koska kaikki oli niin ihanan halpaa ja houkuttavaa. Nämä vaatteet ja asusteet jäivät kuitenkin loppujen lopuksi käyttämättä, mutta viimeisen vuoden olen keskittynyt tekemään harkittuja ostoksia houkutukseen lankeamisen sijaan. Onnistuneita ostoksia on siis kertynyt paljon, tässä niistä lempparit!

(Ensimmäisen kuvan laukku ei ole hyvä alelöytä, vaan osa aikaisempaa Rosegalin yhteistyötä . Se on tässä ihan vain rekvisiittana, koska paljon muuhun siitä ei ole)

Mainitsin edellisessä postauksessa löytäneeni hetki sitten alennuksesta kahdet nilkkurit. Metsästin nämä Skopunktenin alennuksista, enkä voisi olla tyytyväisempi, sillä meinasin ostaa ne jo aikaisemmin normaalihinnalla. Perusnilkkureita tarvitsee Suomessa aina ja viime vuonna käytössä olleet kenkäni ovat jo aika kärsineitä kaikki. Näissä ei myöskään ole liikaa korkoa liukkaille keleille, mutta edes vähän tyyliini sopimaan. Näiden alkuperäinen hinta on 40 € paria kohden, mutta löysin nämä 50% alennuksista. Lisäksi Skopunktenilla on aina tarjouksia, jos ostaa useamman parin. Koska ostin nilkkureita kahdet, sain toisen parin puoleen hintaan - siis vielä alehinnasta. Kokonaisuudessaan maksoin alle 30 euroa kahdesta parista uusia syyskenkiä!

Nämä löydät tein H&M:n kenkäosastolta menneinä kesinä, mutta ne ansaitsevat silti maininnan. Minulla on ollut hieman huono valikoima käytännöllisiä kesäkenkiä, joten nämä molemmat tulivat tarpeeseen. Molemmat näistä ovat vilahtaneet useissa asukuvissa jo , sekä päässeet lomille mukaan. Olen onnistunut kävelemään korkolaput kokonaan puhki näistä toisista, sillä ne ovat ehdottomasti olleet kesän käytetyimmät kengät! Korollisten alkuperäinen hinta oli muistaakseni joko 20 tai 25€ ja sandaalit 15-20€, mutta alennuksessa maksoin näistä molemmista yhteensä alle 10 €! Näitä on ihan varmasti käytetty koko rahalla ja olen sitä mieltä, että korkolappujen korjauttaminenkin kannattaa, jotta saan kävellä näillä vielä kesän tai kaksi.

Nämä kaksi H&M:n toppia kiinnostivat minua jo normaalihintaisena, mutten koskaan raaskinut ostaa - molemmilla kun oli hintaa 20 euron pintaan. Nämä kuitenkin päätyivät alennukseen pari kesää sitten, enkä voinut vastustaa kiusausta. En käytä paljoa hihattomia paitoja, mutta näistä tuli nopeasti suosikkejani lämpimille kesäkeleille. Molemmilla oli hintaa alennuksessa enää 5 € ja koska samaan aikaan sattui kaikki aletuotteet olemaan 50% lisäalennuksessa, maksoin näistä sen verran yhteensä. 2,50€ lähes millaisesta tahansa paidasta on todella hyvä diili ja näitä molempia on kyllä käytetty koko rahan edestä!

Kaikki Gina Tricotin mekkoni ovat olleet alelöytöjä. Olen tottunut jo, etten osta mistään Ginasta normaalihinnalla, sillä kaikki mitä haluan, päätyy yleensä pian alennukseen! Ensimmäisen kuvan neuletta (joka on kuin mekko minulle) hiplailin kaupassa jo aikaisemmin, mutten viitsinyt ostaa, kunnes löysin sen 70% alennuksesta. Neule on ollut jo yksissä asukuvissa aikaisemmin ja varmasti tulee olemaan tänäkin syksynä!

Keskimmäistä vaaleanpunaista mekkoa halusin pitkään ja sovitinkin muutaman kerran, mutta 25 € hinta ei houkuttanut ostamaan. Meni muutaman viikko ja tämä oli puoleen hintaan, jolloin nappasin sen äkkiä itselleni. Tästä on tullut ehdoton laiskan ja kiireisen päivän luottovaatteeni, joten se 12,50€ oli hyvin sijoitettu! Vaaleanpunainen röyhelömekko löytyi edellisenä vuonna alle kympillä, kun Hämeenkadun Gina Tricot lopetti. Kaikki loput tuotteet olivat tarjouksessa ja tästä sattui olemaan jäljellä yksi kappale juuri oikeassa koossa. Olin katsellut tätä jo mainoksessa, mutta 25 € on mielestäni hieman liikaa trikoomekosta. Tämä on ollut kyllä ehdottomasti sen 9 euron arvoinen!

Tässä on muutamia alelöytöjeni parhaimmistosta. Näiden lisäksi tein myös viime viikolla pitkästä aikaa netissä ostoksia, jotka esittelen myöhemmin. Mukavaa alkanutta viikkoa ja hyvää alennusonnea kaikille! ♥

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Jasu
Jasu,
Oi että mitä löytöjä! 💜jasukuvaa.blogspot.com/
StarberryLipgloss
StarberryLipgloss,
Toivottavasti pääsen tekemään lisää tällaisia! 😃 ♥nouw.com/starberrylipgloss
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229