KIIREISEN PÄIVÄN LUOTTOASU


Tiedätte kaikki sellaiset päivät, jolloin ei ole mitään päälle laitettavaa, hiukset on likaiset eikä aikaakaan oikeastaan ole? Minulle tällaiset fiilikset alkaa olla enemmän sääntö kuin poikkeus joka aamu, joten minun on täytynyt kehittää muutama luottoasu, jotka eivät petä kiireessäkään. Moni minun suosikkivaatteistani ei kuitenkaan sovi jokaiseen säähän, sillä vaaleita housuja ei viitsi käyttää kurakelillä ja sifonkipaidassa ei tarkene talvella.

Mekot on arkena todella söpöjä ja huolettomia pukea, niiden kanssa kun ei tarvitse yhdistellä eikseen ylä- ja alaosia. Kaikista eniten ne on kuitenkin mukavia! Mekko on ihana vain heittää päälle silloin, kun turvottaa, kiukuttaa tai ei muuten vain kiinnosta änkeytyä tiukkoihin puristaviin housuihin. Olen etsinyt kivaa, helppoa perusmekkoa pitkään huonolla menestyksellä, kunnes näin tämän mekon Ginassa. Mietin ostopäätöstä usean viikon ja onneksi mietinkin - lopuksi tämä meni alennukseen, joten nappasin sen itselleni puoleen hintaan.

Alkuperäinen tarkoitus oli pukea päälle jotain hieman erilaista, mutta ajan puutteen vuoksi päätyin vetämään päälle tämän hetken käytetyimmän arkiasuni. Nämä Boohoon nilkkurit kulutan varmasti puhki vielä kevään aikana, sillä näiden ostamisen jälkeen en ole enää muita kenkiä halunnutkaan käyttää. Minulta löytyy talvikenkiä kyllä, mutta toiset mustat saappaat ovat rikki ja löystyneet varresta niin, ettei niitä voi enää käyttää kuin paksumpien housujen päällä. Vaikka lämpömittarikin alkaa olla jo plussalla, en ole vielä uskaltanut ottaa keväisempiä takkeja käyttöön, vaan kuljen päivittäin vielä tässä villakangastakissa. Tässä on siis todellakin kyseessä arkipäivän luottoasu!

Coat: Selected Femme; Dress: Gina Tricot; Shoes: Boohoo; Earrings: Claire's; Hair tie: H&M

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ina
Ina,
Tosi upee asu, varsinkin toi mekko ja takki! <3 Voisin hyvinkin kotiuttaa molemmat itsellenikin! 😊
fashionbyina.blogspot.com
StarberryLipgloss
StarberryLipgloss,
Voi kiitos! Molemmat on kyllä olleet ihan nappiostokset ♥
nouw.com/starberrylipgloss
SaraV
SaraV,
Tosi ihana asu, tuo mekko on niin rennon mutta kauniin näköinen 😍
nouw.com/sarav
StarberryLipgloss
StarberryLipgloss,
Voi kiitos paljon! 😊 ♥
nouw.com/starberrylipgloss
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229