KEVÄÄN IHANIMMAT URHEILUVAATTEET


Moni pitää urheiluvaatteisiin panostamista tyhmänä ja pinnallisena - kunhan vain on jotain missä hikoilla ja ähkiä, pesuunhan ne menee kuitenkin heti. Minulle on kuitenkin tärkeää, miltä vaatteeni näyttävät, oli kyseessä urheiluvaate tai farkkuostos. Jos jotain on ostettava ja päälle laitettava joka tapauksessa, miksi ei ostaisi jotain, mikä miellyttää silmää? Motivaatiokin lähtee uuteen nousuun, kun tekee ostoksia ja uusia trikoita on pakko päästä kokeilemaan.

Kun aloin ostelemaan urheiluvaatteita itse ensimmäisiä kertoja, eikä ne olleetkaan enää sellainen pakollinen paha, valikoimat eivät todellakaan olleet yhtä sievät kuin nyt. Viime vuosina kauppoihin on alkanut ilmestymään urheiluvaatteita pastellisävyissäkin, mikä omaan tyyliini menee enemmän kuin täydellisesti. Vaaleanpunaisena löytyy kaikki salikengistä vastusnauhoihin ja urheiluliiveissä on nyöriä ja koristetta. Eihän tällaiset yksityiskohdat urheilusuoritusta paranna, mutta kohottavat itsetuntoa ja paljon mieluummin maksan jostain, mikä miellyttää silmää!

Olen tehnyt vuosien saatossa ihania löytöjä ja treenivaatteita on päässyt kertymään kaappiin hyllyllinen. Tykkään panostaa urheiluvaatteiden ulkonäköön, mutta koska niiden käyttötarkoitus on niin rajattu, en halua laittaa paljoa rahaa. Olen ostanut lähes kaikki treenivaatteeni siis alennuksesta ja mukaan mahtuu oikeita helmiä. Suosikkiliivini on yllä olevan kuvan nuden väriset H&M:n urheiluliivit, joista löysin yhden ainoan koon alennuksesta 7 eurolla. Tykkään myös tästä yhdestä Rönischin liivimallista, joita metsästän aina hulluilta päiviltä. Suosikkitoppini on tuo vaaleanpunainen Niken, jonka tämänkin löysin alennusrekistä. Yksi parhaimmista löydöistäni on kuitenkin Niken lähes käyttämätön pastellisävyinen t-paita kirpputorilta, josta maksoin muistaakseni ihan muutaman euron.

Olen käynyt viime aikoina hiplailemassa kaupoissa ihania pastellisia ja naisellisia urheiluvaatevalikoimia ja kokosin suosikeistani tähän kollaasin. Minulla on vakava ostolakko seuraavaan matkaan asti, mutta treenivaatteita on ihana fiilistellä kotoakin käsin!

Tykkään treenata pitkähihaisissa paidoissa varsinkin talvella, sillä hihattomassa paidassa tulee helposti alaston olo. Kauppoihin on nyt alkanut ilmestyä todella söpöjä pitkähihaisia teknisiä paitoja! Haluaisin ehdottomasti tuon Puman mustan (tai siitä vaaleanpunaisen version) pitkähihaisen paidan, mutta sillä on ihan kiitettävästi hintaa. Rönischin vaaleanpunaisen peruspitkähihaisen ottaisin salikassiini myös ihan milloin vain!

Minulla on monet vuosia sitten ostetut urheiluliivit jääneet pieneksi, joten haikailen uusien tyylikkäiden perään. Eihän ne mihinkään näy, mutta lämmittävät mieltä. En osaa millään päättää kollaasin liiveistä suosikkeja, sillä ostaisin näistä jokaiset, mikäli ostolakko antaisi myöten. Rakastuin kuitenkin erityisesti Puman ruusukuosiin!

Minulla on iso kokoelma yläosia, mutta housuja minulla taitaa käytössä olla vain kahdet. Kaiken järjen mukaan se olisi aivan tarpeeksi, mutta en voi vastustaa näitä Puman ruusukuosia tai Bubbleroomin vaaleanpunaisia trikoita.! Marmorikuviolle naureskeltiin, että kuolaisinko tiili- tai parkettikuvioisen urheiluvaatteen perään, mutta näissä on sitä jotain! Poikaystäväni heitti vielä, että taitaisit vain ottaa blogikuvia niiden päällä. Lapsena inhokkikauppani oli urheilukaupat, mutta että vaaleanpunaiset trikoot? Shut up and take my money.


Tykkää-merkinnät

Kommentit

FashionSituation
FashionSituation,
oi mitä ihania treenivaatteita <3 Mun mielestä on paljon hauskempaa lähteä treenaamaan kun on kivat vaatteet päällä 😃
nouw.com/fashionsituation
StarberryLipgloss
StarberryLipgloss,
Niin on! Joskus tekee mieli lähteä treenaamaan vain, että pääsisi käyttämään uusia vaatteita 😃
nouw.com/starberrylipgloss
Lauravilhelmiina
Lauravilhelmiina,
Vau, niin hienoja treenivaatteita!😍 Ja oon ihan samaa mieltä, että kivat treenivaatteet tuo lisää motivaatiota 🙂
nouw.com/lauravilhelmiina
StarberryLipgloss
StarberryLipgloss,
Ottaisin nuo kollaasin vaatteet kaikki heti! Ehkä sitten salillakin tulisi käytyä, viime aikoina kun on päässyt hieman unohtumaan 😃
nouw.com/starberrylipgloss
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229