KESÄN ENSIMMÄINEN ASU


Ihanaa kesäistä sunnuntaita kaikille! Pääsin vihdoin rikkomaan pakollisen blogitauon asukuvilla. En olisi taukoa halunnut pitää, mutta joskus tilanne vaatii sitä: viimeiset pari viikkoa huhtikuussa olivat todella hektiset ja aloitin harjoitteluni heti siihen putkeen. Olen ollut siis nyt kaksi viikkoa 8-9 tuntia töissä ja tullut kotiin tekemään jäljellä olevia koulujuttuja. Eilen kuitenkin oli mitä ihanin ilma, joten otin vapauden pitää taukoa raporttien hakkaamisesta. (ja mikä sen parempaa tekemistä vältellä lähestyviä deadlinejä kuin bloggaaminen?) Toivon, että pääsen palaamaan piakkoin blogin (ja instan) pariin ihan normaalisti, mutta toistaiseksi aikataulu näyttä inhottavan hektiseltä vielä toukokuun loppuun asti kaikkine palautuksineen ja uusintatentteineen.

Tilasin nämä housut setissä Yesstyleltä noin kuukausi takaperin ja petyin pahasti. Näiden piti olla erilaiset ihan jokaiselta kantilta: koko, malli, pituus, värisävy, mutta nämä osoittautuivat kuitenkin maailman mukavimmiksi housuiksi, joten annoin niille (yhden tähden arvostelun lisäksi) vielä mahdollisuuden. Vaikka laadulla nämä eivät pääsekään loistamaan, sai näistä ihan kunnollisen asun aikaiseksi. Ja kun viettää päivät pölyisessä teollisuushallissa, on ihana päästä laittautumaankin välillä!

Tämä on ehkä edullisin asu mitä olen hetkeen vahingossa kasannut: Kallein osa, Guessin kelloa lukuunottamatta, on ehdottomasti laukku, joka taisi maksaa kokonaiset 13 euroa Barcelonasta viime kesänä. Paita on alle 5 € löytö Bikbokin alennuksista ja Vilan jakkukin tarttui mukaan kirpputorilta parilla eurolla vuosia sitten. Kengille jäi hintaa kaikkien alennuksien jälkeen 5 €, joten niitäkin on käytetty ihan koko rahalla. Kyse ei ole siitä, että olisin edullisia osia tarkoituksella, vaan tähän asuu näyttää eksyneen monta suosikkilöytöä vuosien varrelta!


Trousers: Yesstyle; Top: BikBok; Jacket: Vila; Shoes, Earrings: H&M; Watch: Guess

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Aurora
Aurora,
Tuntu niin hassulta lukea toi teksti ja kuinka et ollu tyytyväinen noihin housuihin, sillä heti eka asia mitä katoin näistä kuvista oli se, kuinka kivan näköset noi housut on! Saat noi housut toimimaan tässä asussa meinaan tosi hyvin!
auroranieminen.blogspot.be/
StarberryLipgloss
StarberryLipgloss,
Hehe, kiitos! Kyllä näistä ihan puettavat sai, kunhan alkujärkytyksestä toipui 😃
nouw.com/starberrylipgloss
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229