ANDROIDISTA APPLEEN + ARVONTA!


Mainitsin aikaisemmin hankkineeni uuden puhelimen, josta kirjoittaisin lisää myöhemmin. En yleensä pidä tällaisia hankintoja blogikirjoituksen arvoisina, mutta tällä kertaa ajattelin avata hieman, mikä on saanut vannoutuneen Apple-viihaajan vaihtamaan kaikki Android-laitteet pois. Lukekaa loppuun asti, sillä sieltä löytyy aivan ihana arvonta!

Minun laitteeni eivät koskaan ole olleet kovin kalliita, sillä en näe järkeä siinä, miksi maksaa mansikoita jostain, joka joka tapauksessa kestää maksimissaan pari vuotta. Pidän Android-puhelimissa niiden monipuolisuudesta, mutta kahden hutiostoksen jälkeen minulla alkoi usko loppua. Puhelimeni akku ei kestänyt muutaman kilometrin matkaa koulusta kotiin, saatika sitten esimerkiksi lenkkeilyä. Kuvat olivat kokonaan violetteja ja sovellukset kaatuilivat yksi toisensa jälkeen. Takuuta toki olisi ollut jäljellä vielä, mutta ylimääräisen vaivan näkeminen tämän raadon eteen tuntui turhalta. Uuden puhelimen hankkiminen oli tuntunut ajankohtaiselta jo pitkään, mutta piti vain keksiä minkä ostan.

Hankin ensimmäisen Applen tuotteeni kolme vuotta sitten, kun ostin iPad Airin hyvästä tarjouksesta. Tämä osoittautui jokaisen euron arvoiseksi ja sainkin nyt uuden joululahjaksi. Kuljetan tablettia koulussa mieluummin kuin tietokonetta, joten iPad on päivittäisessä ahkerassa käytössä! Olen aina ollut ehdottomasti äärimmäistä merkkiuskollisuutta vastaan, sillä mielestäni on tyhmää maksaa ylimääräistä vain siksi, että mukana tulee merkkilogo. Applen tuotteiden hinnoissa on todella paljon ilmaa, enkä ollut varma, ovatko varsinkaan iPhonet sen panostuksen arvoisia. Poikaystäväni on sellainen, ettei hän halua maksaa mistään ylimääräistä, jos vain samaa laatua saa halvemmalla. Hän on kuitenkin vaihtanut iPhoneen vuosia sitten, joten tämä yllytti minua kokeilemaan. Vihaan eniten Androidissa käyttöjärjestelmänä sitä, kuinka nopeasti se hidastuu ja muuttuu kömpelöksi. Tätä samaa ilmiötä en kuitenkaan ole huomannut iPadeissani, joten toivon, että iPhonesta saan pitkäaikaisemman puhelimen.

Päädyin valitsemaan iPhone 7 plussan, koska sillä oli tarjouksessa saman verran hintaa kuin tavallisella kasilla - joskin paremmalla akulla ja tuplamuistilla. Olen aina pelännyt Applen tuotteissa muistin loppumista, mutta nyt kun sitä on puhelimessa 128 gb, en usko, että tämä tulee koskaan ajankohtaiseksi! Vaikka plussamalli tuntuu omaan käteen hieman liian suurelta vielä kuukaudenkin jälkeen, olen ollut todella tyytyväinen. Iphonejen kameraa manataan aina surkeaksi, mutta olen yllättynyt sen monipuolisuudesta: vaikka toki kaikista mieluiten kuvaan oikealla kameralla, portrait mode on todella kiva ja hyödyllinen lisä minulle. Yhdet asukuvat jouduin jo tälä kuvaamaan, eikä lopputulos ollut ollenkaan niin paha kuin edellisellä puhelimella!

Olin todella innoissani ostamassa tähän suojakuoria heti, kun olin puhelimen Verkkokaupasta hakenut. Minulla on aina ollut sellainen puhelin, mihin ei oikeastaan suojakuoria mistään saa - varsinkaan edullisia. Petyin kuitenkin pahasti, sillä vaikka iPhonen kuoria on kaikkialla, mitään söpöjä rihkamakuoria ei tehdä plussamalleille! Jouduin maksamaan itseni kipeäksi kirkkaasta silikonisesta kuoresta, kunnes saan kivemmat tilalle. Onneksi CaseApp kysyi haluaisinko heidän tuotteita testiin ja innostuin heti!

CaseApp on ruotsalainen firma, jonka sivuilla voi teetättää omia kuoria älylaitteisiin ja tietokoneisiin, taikka ostaa ihan valmiit. Kuoret maksavat saman verran kuin kaikki tylsät mitä kivijalkaliikkeissä pettyneenä hiplasin, joten tuunausmahdollisuus samanlaiseen hintaan on ihan mahtava plussa. Heidän valikoimistaan löytyy kovia kuoria ja tarrakuoria ei pelkästään Applen laitteille, vaan myös esimerkiksi Samsungin puhelimille! Kun he ottivat minuun yhteyttä, tiesin heti millaiset kuoret haluan. Kuulostan varmaan siltä, että hypetän liikaa, mutta en voisi olla tyytyväisempi teetättämiini kuoriin!

Katsokaa nyt näitä, aivan täydelliset! Kuvani oli harmiksi huonolaatuinen puhelinräpsy, mutta kuorista tuli silti upeat. Uhkasin poikaystävällenikin jo, että alan ottamaan tästä lähtien kaikki kuvat peilin kautta, jotta pääsen esittelemään uutta kuorta. En tiennyt että puhelimen suojakuori voi tuoda näin paljon iloa, mutta en voi lopettaa tämän hiplailua ja ihailemista! Kun tästä puhelimesta aika jättää, toivottavasti vasta vuosien päästä, teetätän varmasti uudet kuoret.

CaseApp haluaa nyt tarjota teillekin mahdollisuuden saada omavalintainen tuote arvonnan muodossa. Jätä sähköposti ja kerro alle kommenttikenttään millaiselle laitteelle ja minkätyyppisen kuoren haluaisitte voittaa ja olet mukana arvonnassa! Aikaa osallisua arvontaan on ensi viikon sunnuntaihin asti, eli 9.9. Puhelin on usealle nykyisin yksi kalleimmista hankinnoista, joten sen suojaaminen on tärkeää. Älkää tätä missatko mahdollisuutta saada täysin oman näköinen kuori! ◄

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Inka
Inka,
Siskon iPhoneen, malli pitää vielä tarkistaa 😊. Ja kuoreen kuva meistä ulkomailla!
sikkuralla
sikkuralla,
IPhone 5 ja joku kiva mustavalkoinen kuori.
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229