15-VUOTIAAN KAUNEUSVINKIT


Kirjoitin aikaisemmin postauksen meikkivinkeistä, joiden nimeen vannoin 15-vuotiaana. Tänään palaan aiheeseen laajemmasa skaalassa, nimittäin luvassa on 15-vuotiaan minun kauneusvinkit. Pitäkää hiuksista kiinni, sillä ne saattavat tippua näillä ohjeilla.

► Meikit, paksuine meikkipohjineen ja vedenekestävine ripsiväreineen, on parasta ja hellävaraisinta poistaa hieromalla naamaan mitä tahansa apteekin perusvoidetta ja pyyhkimällä se yhdellä vanulapulla pois. Enempää on tuhlausta. Tämän jälkeen voi mennä puhtaalla naamalla huoletta nukkumaan, mutta jos haluaa oikein ekstrapuhtaan naamavärkin, kannattaa huuhdella vielä perään viileällä vedellä. Koska rasva tunnetusti lähtee sillä.

► Perusteellisen puhdistuksen jälkeen voi myös ihmetellä niitä kaikkia tukkeutuneita ihohuokosia. Meikkijäämistä tukkeutuneet ihohuokoset aukeavat päivittäisellä Neutrogenalla, koska putelissa lukee niin. Mitä enemmän epäpuhtauksia ja finnejä hankaa, sitä nopeammin ne lähtee!

► Samalla Neutrogenann rakeisella kuorinnalla voi myös poistaa tarvittaessa meikit. Maalaisjärkeä, jos tämä kuorii kuolleet ihosolutkin pois, se kuorii myös maalikerroksen naamasta.

► Kiharat saa pysymään parhaiten, kun hiuksiin suihkauttaa hiuslakkaa runsaasti ennen kihartamista kuumalla raudalla. Ja vähän vielä enemmän sen jälkeen.

► Kun niitä viheliäitiä kaksihaaraisia jostain kumman syystä vain ilmestyy aivan lakkaamatta, parasta on halkaista hius ja repiä toinen haara kokonaan pois. Latvat ei ohene ja hiusten kunto paranee, eikö?

► Aurinkorasva kasvoissa aiheuttaa pelkästään finnejä ja aurinkohan vain parantaa ihon kuntoa. Palanut nenä on ihan hyvä look ja siihen voi aina laittaa aloe veraa.

► Jos irtoripset aloittaa silmän puolesta välistä ja vetää yli ulkonurkasta, ripsinauha ei pistele sisänurkassa ja silmät näyttävät suuremmilta. Mutta vain, jos ripset vetää ulkonurkista alaspäin.

► Ebayn meikit on hyviä ja edullisia aloittelijoille. Anteeksi kaikille niille, joiden naamaan olen tätä rotanmyrkkyä hieronut.

► Nestemäiset ja kevyet tuotteet eivät sovi kuivalle iholle. Seerumit ja hoitonesteet voi huoletta unohtaa, jos talvipakkasella koskaan kiristää ihoa!

► Jos sattuu ja kirvelee, se tarkoittaa, että ihonhoitotuote toimii. Varsinkin jos tämän yhteydessä putkahtelee uusia epäpuhtauksia, on kyse tehokkaasta tuotteesta. Finnit lähtee kuivattamalla! Niin lähtee ihokin, mutta hilseilemällä.

► Valkopäät lähtee kynsillä puristamalla, eikä tämä käsittele arpeuta ihoa. Ei ikinä. Neulat ja desinfiointiaineet on nössöille ja hitaille!

Toivottavasti olette vannoneet hieman parempien kauneusvinkkien nimeen, sillä minä kärsin näiden seurauksista edelleen. Disclaimer: älkää kokeilko kotona!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Jenni
Jenni,
Hahahah tää oli niin loistava :--DDD
www.sadepisaroitaniitynkukkasilla.fi
StarberryLipgloss
StarberryLipgloss,
Haha kiitos, valitettavasti tämä oli minulle totisinta totta joskus.... 😃
nouw.com/starberrylipgloss
Jennahola
Jennahola,
Ihan mahtava postaus! 😃 tavallaan lohdullista huomata miten muutkin on nuorena ollut yhtä kujalla kauneuskokeilujensa kanssa. Mut toisaalta hirvittää muistella miten sitä on tullut ihoa rääkättyä 😃D
nouw.com/jennahola
StarberryLipgloss
StarberryLipgloss,
Kiitos! Onneksi tästä on tullut otettua opiksi, mutta toisaalta ihan kaikkea ei olisi halunnut oppia kantapään kautta 😃
nouw.com/starberrylipgloss
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229