Nimo har gått 4 dagar i rad nu o bara skrittat och travat några steg en snäll o gå kille har han varit ännu alltså Stallets prins som funkar mycket bra med sin kompis Jade som Jessica har !


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej igår tränade vi för Emma Barigård en duktig tjej som håller på med isisar... vi tränade på att få henne mjukgörande, balans, sits och även att få hennes gångarter luftigare ! en lyckad heldag med 2 lektioner o ett teoripass.. även fast Idunn tappade ena fram skon kvällen innan i skogen!

Likes

Comments

Är hem go herre med mycket fart.. han är en fjording på 15 år och vi har nyss fått hem han.. o ska ha han på foder.. lite lätt i rumpan (sparkar bak ut) när man rider och lite för runt om magen.. Idag gjorde vi något med han för första gången o det var att longera med westernsadel..
följ hans resa hemma hos oss !
Likes

Comments

Hej just nu har vi precis lastat hästarna o är på väg till Årsunda för att träna en pass med Idunn o hnata för Marina.

I måndags höll vi på med Nimo 3 timmar o försökte lasta han för att komma hem tills oss från hans ägare.. vi provade med linor, något över ögona, piska och även vanligt! till Slut fick vi backa upp transporten mot stallet så han inte hade något val... provade även med att ta med hans hingst kompis men han vägrade.. slog om kull sig 2 gånger ena gången stegrade han rätt upp o ramlade bak på rygg.. andra snubblade han på rampen..
men nu är han hemma med en munkorg o gottar sig o hagen ! :)


Likes

Comments

Hej idags läge blir det att hämta en fjording till mamma.. bild o namn kommer upp sen.. vi ska ha han på prov först sen senare på foder.. en 15 åring kille som inte gjort något på 2 år med mycket energi o glimten i ögat !
men flickorna blir det att ut o ta en vända i skogen o lyfta på bena antar jag !
/ Amanda

Likes

Comments

Lysa är våran gamla tant som tyvärr har ont i bena.. en glad tjej som mycket spring fast har även dåliga ben.. så hon går sin sista sommar på betet som har fång och haft fel i senan.. snäll tant med glimten i ögat..


Likes

Comments

är en fuxsto som är stallets godaste häst.. VEM SOM HELST kan rida henne skickat upp sådana som varit häst rädda o det har tyckt att de gått toppen o att det inte alls varit obehagligt.. hon är Islands född och när hon kom till Sverige så var hon ett monster som slängde av alla o allt.. har mycket bra kontakt med tjejen som red till henne här i sverige. som även knappt kan tro hur hon är nu.. skrittar ut i grimma o grimskaft, rider helt utan träns, rider i halsring.. våran fina tjej som de kommer mer om senare ! hon är född 1991Likes

Comments

Idunn är stallet unghäst sol vi köpte när hon skulle fylla 3.. o nu är hon 4 år. Vi har gått som ridit in henne själv o är en dam med mycket humör o vet vad hon vill.. pappan är Ypsilon fra holtsmula en jätte fin hingst! Idunn är en dam som väljer sin ryttare och vet vad hon vill.. en riktiga trevlig häst bara om visar det med lovade gångarter som vi hoppas de blir tävling med
Likes

Comments