Som ponnyföräldrar är vi härdade. 😨

Vissa dagar funkar allt och andra dagar inget. Denna dagen funkade det mesta..i 4 varv....sen ville Filippas bestämma själv när hon kände att Evelina tappade fokus i sista kurvan.

Vips dyker hon ner med huvudet och tippar upp baken med resultat att Evelina far över huvvet på henne och landar hårt på ryggen. Nåja den ömma modern är härdad och den hårt prövade fadern höjer nog inte ens på ett ögonbryn där han står på andra sidan banan.

Denna gången blir dock Evelina liggandes på den kalla fuktiga marken med tårarna rinnande. Ryggen gör ONT. Nåja...Ingen panik för det. Hon föll bra och västen tog större delen av smällen. Men smärtan vill inte riktigt ge sig och hon har svårt att röra sig. Efter en stunds funderande ringer modern larmcentralen. Normalt brukar hon ju hoppa upp direkt. SOS skickar ambulans och efter en stunds funderande bestämmer de sig för att ta med henne. Det verkar vara OK men ryggraden ömmar lite för mycket så de tar med henne in för säkerhets skull, hon är ju trots allt reumatiker.

Snabba ryck inne på sjukhuset. Läkaren möter upp direkt och bekräftar det vi redan anar....dvs att allt verkar OK. Men röntgen måste göras för att säkerställa.

Idag fungerade sjukvården på bästa sätt och vi var på väg hem efter ungefär 3 timmar. Tack för det alla ni som slet som djur på en överfull akutmottagning idag. Jeez vad de sprang! ❤

Filippas..ja hon fick en genomkörare av Lotta, och försökte sig på att bestämma över henne med. Muahaha...det lyckades hon inte med.

Vi har sagt det förut...galopptränarna här i Göteborg är de bästa som finns!
🏇🏇🏇

Den ömma modern som ännu en gång är tacksam över bra säkerhetsutrustning .


PS. Vid hemkomsten till stallet så blev Filippas något bekymrad över att det var storasyster som skulle lasta av och inte matte, och lite bekymrad var hon allt den söta lilla röda när hon klev av baklemmen och insåg att matte inte var med alls. Nu har hon något att fundera över tills imorgon. DS


Gillar

Kommentarer

biinasdagar
biinasdagar,
Dessa små vildar som ibland ska kolla vem som är herren på täppan 😑 Skönt att allt gick så pass bra och att den lilla röda fick se vad skåpet skulle stå sen😉 Krya på Evelina 💖
nouw.com/biinasdagar
stallhörnan
stallhörnan,
Tack snälla! ❤
nouw.com/stallhörnan
brieditiseventing
brieditiseventing,
Detta känner jag minst sagt igen! Gissar att det är denna dottern du skrev om i mitt inlägg tidigare? Hoppas hon går in och läser, borstar bort gruset och fajtas vidare!!
Skönt att höra att hon är ok så klart!!! Hälsa så gott.
nouw.com/brieditiseventing