Ödets ironi!

Det var en vanlig vardagskväll och den ömma modern hade transporterat tonårsdotter med ponny till den lokala ridskolan för hoppträning med kompisarna.

Det var dåligt med plats att parkera men en snäll ridskoleförälder flyttades sig så bil med transport kunde fickparkeras.    Det var aningens trångt men efter noggrant kalkylerande bedömde modern att det kom förbi såväl vanliga bilar som lastbilar så länge de körde försiktigt och använde, den till de flesta bilar tillhörande , ratten.

Röd ponny lastades ur och sadlades och efter det promenerades hundarna innan det var dags att gå ner och titta på träningen.

I detta fridfulla läge kommer det en bil modell större med tillhörande hästtransport uppför backen på den trånga vägen mot ridskolan. Farten var väl inte den rekommenderade men modern hoppade ur vägen.  Då tvärnitar ekipaget och ett stycke mycket arg herre i övre medelålder slänger sig ur fordonet med bister blick och spänner ögonen i den ömma modern som står på vägkanten. 

Den upprörda herren talar om att det finns annan parkering längre bort minsann. Jaha svarade modern frågande? Där kunde jag parkera mitt ekipage. Men nej varför skulle jag stå där i beckmörker och lämna mitt ekipage  obevakat om det finns plats här uppe?

Då stirrar han med hysterisk blick på mig och frågar om jag tycker att min parkering  är bra? Mycket lugnt  svarar jag att jo den funkar. Men NEJ...här parkerar folk både här o där o är ivägen överallt. Jaha men det gäller ju inte mig lixom. Jag står där jag skall. Den upprörde herren blir mer o mer upprörd och helt klart störd över moderns lågmälda väna stämma som svarar emot honom på det trevligaste av sätt. Tillslut är herrn så arg att  han skall slänga sig in i sin bil och åka vidare.  Det kan ju inte vara kul att det inte gick att bråka med modern just idag . När han ilsket ska slänga sig in i sin bil upptäcker han att den är låst och att nyckeln finns inne i den nu låsta  bilen. 😈

Han börjar frenetiskt rycka i alla dörrar och mumla nåt om att han står i vägen. Där och då  tittar den ömma modern på honom med beklagade blick och jag utbrister "Oj då ", för att sedan vända ryggen mot honom och gå därifrån. Det var en mycket o klädsam färg arga herrn fick i ansiktet. 😈

// Den ömma modern som vid vissa tillfällen kan mästra sitt ganska hetsiga humör.

Gillar

Kommentarer

Fluffy_Unicorn_82
Fluffy_Unicorn_82,
😂😂😂 Karma is a bitch 😂😂
nouw.com/fluffy_unicorn_82
stallhörnan
stallhörnan,
Hahaha...visst är det så! 😈
nouw.com/stallhörnan