Men dra mig I hovskägget, en spekulering av Spider

Gnähähej på er alla fans och följare därute.  Det var ett tag sen ni hörde från mig, men jag har varit upptagen....av livet.
Mat in, mat ut och en tur på banan innan sovdags. Ja ni vet hur det ser ut när vardagen tar vid.
Självklart har jag även jobbat på formen och den är.....rund....ish.

Ni vet den där nya Åsa....hon har gjort sig illa och är inte hemma. Det är tråkigt men jag fick tillbaka Filippas...ett tag i alla fall.

Hösten är här och jag hade tänkt dra täcket över huvudet och vänta ut vintern i ett morotsland nånstans,  men så fick Filippas feeling och ville åka på en sista tävling till Stockholm den 1 november och därmed får morotslandet vänta för mig ett tag till.
Jag hänger naturligtvis på!
Det blir ett oerhört tufft lopp med de bästa av de bästa, men jag får hålla tungan rätt i mun och limma fast Vendela på ryggen och så kopplar jag in turbomotorn så får vi se hur det går.
Halloween är ju dagen innan så jag tänker att ett rysligt tema vore perfekt för dagen.
Jag skall öppna resväskan med glitter och se vad jag hittar. Jo, jag har faktiskt en resväska full med glitter....det är något alla stiliga ponnysar behöver.
Vid närmare eftertanke kan jag ju köra på spöktema... jag är ju redan vit lixom. Bara jag slipper släpa på rasslande kedjor.

Matte stod o muttrade något om att jag blivit långhårig igen och mest såg ut som en mammut...klippning...mummel mummel....😱😱😱😱

Snart börjar det närma sig extraknäck som jultomte och även om den där Corona finns kvar så har de ju släppt pensionärerna lösa igen. Kanske får jag ta min vanliga julrunda trots allt. Om ni bara visste va godsaker jag bjuds på när jag är iväg.

//
Over and out från Spider som undrar var ni förvarar ert glitter?

Gillar

Kommentarer