Köldknäpp

Alla som rider vet känslan i knän och fötter när man sitter av efter ett ridpass i köldgrader skulle jag tro?

Alla föräldrar som spenderar timmar i ett iskallt ridhus på vintern vet oxå hur isande genomkall man hinner bli medans ungarna rider.

Igår var inget undantag och när vi väl kom hem efter hoppträningen stod vi i duschen ungefär 40 minuter var jag och avkomman.  Jag trodde ärligt att näsan skulle trilla av till slut. Tur det är vajsing med  klimatanläggningen i bilen så den genererar tropisk värme i allafall.

Flippelina var superfin på gårdagens träning även om hon var lite tjurig i början. Men med övningar som aktiverade hjärnan blev humöret genast bättre och hoppningen suverän.
Annika sätter alltid upp så roliga banor med kluriga linjer och svängar.
Herr Tapir vilade igår och rids idag av medryttaren och i morgon är det dags för hoppträning för Ragnar Bengtsson.  Det blir oerhört spännande. Den här tränaren är ny för oss, men har fått varma rekommendationer av goda vänner.

Även Filippas tas om hand av sina medryttare idag så stallsysslorna i morse var minimala med bara Spider att ta hand om.

I natt väntar jobb för modern men innan dess hinner vi nog äta lite fredagsmiddag och mysa en stund. Morgondagen blir tung då det ska tränas på morgonen och jag inte hinner sova. Men fadern får köra så får jag sova i bilen. 😁

//
Den ömma modern som faktiskt ser solen idag. 🌞

Johanna vet nyttan av arktiskt utrustning i stallet.

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Gäller att verkligen ha bra kläder under den här tiden
nouw.com/fia_jungdalen
stallhörnan
stallhörnan,
Ja, annars blir det outhärdligt.
nouw.com/stallhörnan