Horses For Happiness, vilket initiativ! 🌈🌈🌈

Vissa saker gör den ömma modern extra glad och varm i hjÀrtat.
En sak Àr galoppsporten och en annan Àr inkludering och samhörighet, att alla fÄr vara med.
DÀrför blev jag extra glad nÀr Pride Race Day gick av stapeln pÄ Göteborgs fina galoppbana idag i samarbete med Horses For Happiness.
TvÄ flugor i en smÀll i det fina septembervÀdret.

9 fina lopp gick av stapeln med snabba hÀstar, otroligt vackra blommor till vinnarna för att inte tala om vinnartÀckena och allt gick i regnbÄgens vackra fÀrger.

Fd. jockeyn och konstnÀren Espen Skii delade ut vackra tavlor till vinnande ekipage och pratade om vikten att fÄ vara sig sjÀlv, att vÄga vara sig sjÀlv.
SĂ„ viktigt att nĂ„ ut! 🌈🌈

Eftersom jag inte kunde nÀrvara pÄ dagens tÀvlingar följde jag sÀndningarna hemifrÄn pÄ ATG Live.
Av alla sĂ€songens tĂ€vlingar tror jag att just den hĂ€r tĂ€vlingsdagen var den roligaste. 
Nu följer tvĂ„ tĂ€vlingsdagar till men inom travet pĂ„ JĂ€gersro och Åby nu i slutet av september med samma tema.
GĂ„ om ni kan! Ni hittar mer info pĂ„ Horses For Happiness pĂ„ Facebook. 

Extra grĂ€dde pĂ„ mitt mos den hĂ€r roliga tĂ€vlingsdagen var att vĂ„r goda vĂ€n, hovslagare och Cirkusdirektör Sophia vann inte ett men TVÅ lopp med sina hĂ€star
Karen from Finance och Mukhateer. 
Den förstnÀmnda Àr uppfödd av ingen mindre Àn Espen Skii och Àr döpt efter en
Drag Queen.
GRATTIS !

I övrigt hÀnder det inte sÄ mycket hÀrhemma i sjukstugan. Den hÄrt prövade fadern och avkomman Àr pÄ bÀttringsvÀgen bÄda tvÄ men jag Äkte pÄ en omgÄng till med snor och hosta. Positivt Àr att vi alla varit Negativa pÄ de Covid-tester vi gjort.

I onsdags hade vi tid hos veterinĂ€ren....trodde vi, men sĂ„ var inte fallet sĂ„ vi Ă„kte vidare till Ale HĂ€st Spa dĂ€r bĂ„de Åsa och Spider fick ta ett dopp i poolen.
PĂ„ torsdagen kom Sophia förbi och fixade tassarna pĂ„ vĂ„ra skimmlar...för sĂ„ Ă€r det ju nĂ„nstans...Vi har tvĂ„ skimmlar Ă€ven om de Ă€r sĂ„ olika. 
Åsa tyckte det var otroligt mysigt att fĂ„ pedikyr och stod snĂ€llt och sĂ„g ut som den Lady hon Ă€r. Spider blev krĂ€nkt av en tillsĂ€gelse nĂ€r han tog en munsbit av Sophia, men stod sen snĂ€llt.

Eftersom det Àr höst nu och det brukar bli lite omflyttningar i stallen dÄ, sÄ har vi lagt ut ny annons om stallplatser. Kanske nappar det, kanske inte.

NÀsta vecka Äker stora delar av familjen till Norrland för en begravning och jag blir ensam med djuren. Vi fÄr se vad jag ska hitta pÄ de hÀr dagarna, men jag Àr ledig hela veckan sÄ nÄt kul blir det sÀkert.

//
Den ömma modern tĂ€nker att kĂ€rlek Ă€r allt bra fint oavsett hur och vem man Ă€lskar! 🌈

SjĂ€lvklart stöttar Åsa hemifrĂ„n i sin Pridegrimma.

Gillar