Familjens samordnare

Det är jag, Maya som är familjens samordnare. Jag är även mamma till Johanna och Evelina samt till Johan, fast han vill helst inte beblanda sig med våra hästerier.

Det är jag som har koll på när skor skall bytas och vaccinationer skall göras. Jag försöker desperat uppdatera mig i TDB och förstå allt som står där. Det går bättre o bättre men jag har massor kvar att lära. Jag försöker synkronisera träningar och tävlingar med mina arbetstider och även med Johannas arbetstider. Och jag är med i stallet nästintill varje dag för att hjälpa till och stötta tjejerna med deras hästar.

Mitt hästintresse har varat hela livet, men jag har som vuxen haft ett låångt uppehåll. För 3 år sedan blev vi med ponny och sen dess har jag uppdaterat mina kunskaper varje dag. Som tur är finns det duktiga människor runt om som har gett mig massor av kunskaper jag inte hade eller som jag glömt bort. Ingen nämnd och ingen glömd. Höstens riktigt stora projekt för mig är att ta Grönt kort så att jag kan följa med Evelina ut och tävla tills hon tagit sitt eget gröna kort.


Gillar

Kommentarer