Avkoppling de lux!

Efter väl utfört kval på banan igår så bestämde jag mig idag för att ta hand om min lekamen. Skall jag ta mig framåt och uppåt i karriären måste jag se om mig själv och njuta lite.

Uppassarna på Ale Häst Spa visade sig ju vara mycket bra sist jag provade så jag tänkte att det får bli ett nytt besök i deras himmelska palats för hästar.

Lite stel av träningsvärk klev jag så in i mitt och Filippas fordon med nämnda dam som sällskap och så åkte vi iväg.

Regnet det öste ner på tvären och det var verkligen svinkallt ute så det var en väl vald dag att lämna hagen på.

Jag började med att simma 10 längder i poolen och under tiden såg jag till att uppassande människor motionerade de med. Fram och tillbaka sprang dem. Bra gjort! (jag har hört att de svarar bra på positiv förstärkning)

Efter simningen fick jag en härlig varm dusch och sen hissade de ner solariet. Ahhhh..... himmelriket! Där stod jag sen i en timma medans jag väntade på att Filippas skulle gå färdigt i poolen och sen genomgå samma behandling som mig.

När kroppen väl var torkad och lagom varmt så kom Martina. Denna ljuvliga människa masserade och klämde igenom mig innan det var dags för något de kallar djupvågsbehandling.  Fullkomligt ytterligt underbart!

Filippas stack hon med en massa nålar...det såg inte lika skönt ut!

Efter 3 timmar i himmelriket vinglade vi mosiga i mularna ut för att transporteras hem till hagarna igen. Där serverades lunch och middag samtidigt och vi kunde stilla ätandes ur samma höhög konstatera att dagen varit mycket tillfredsställande. 

Filippas hon fick order om att äta lite bättre för hon börjar bli tunn igen. Därför lovade jag högtidligt att äta lika mycket som henne...Bara för att stötta! Mighten stod avundsjukt i sjukhagen och petade i sin halm och tyckte att han gärna äter lika mycket som Filippas han med. 😎

// Spider som tackar Ale Häst Spa och ET Martina för en härlig dag! 🐴

Gillar

Kommentarer

elinswahnfhyr
elinswahnfhyr,
Ser ju SÅ mysigt ut med dessa "solarium" 😃
nouw.com/elinswahnfhyr
stallhörnan
stallhörnan,
Det ÄR mysigt! // Spider 🌞
nouw.com/stallhörnan
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Guuud vilket lyx 😍
nouw.com/fia_jungdalen
stallhörnan
stallhörnan,
Det är superlyxigt och så skönt i kroppen efteråt. // Spider
nouw.com/stallhörnan
LivetPåGården
LivetPåGården,
Underbart!! 😍 Får man nyfiket fråga vad ni betalar för en sån här "spadag"? 😊
nouw.com/livetpågården
stallhörnan
stallhörnan,
ET Martina kostar 700 plus ev milersättning beroende på om vi åker till Ale eller om hon kommer hem. Själva SPA upplevelsen är jag lite osäker på men jag tror att lämnar man in fyrbening en på Rehabilitering där så kostar det 400/dygn plus moms. Ganska rimliga priser för oerhört proffesionellt omhändertagande. Många hästar som är där i veckor och månader. Ale Häst Spa är ett fantastiskt ställe som jag ger mina varmaste rekommendationer! // Den ömma modern. 😊
nouw.com/stallhörnan
LivetPåGården
LivetPåGården,
Faktiskt fantastiskt bra priser för all den lyxbehandlingen!! 🖒🖒😄
nouw.com/livetpågården
stallhörnan
stallhörnan,
Ja det är det verkligen! Sist lämnade vi ju inte den lilla röda i en vecka och snart är det dags för en helgvistelse. Tanken är ju även att Herr Tapir ska dit sen för att träna i godan ro.
nouw.com/stallhörnan
LivetPåGården
LivetPåGården,
Det är ju ett riktigt riktigt bra koncept att kunna göra så både med en konvalescent eller för att underhålla även den friska hästen. Vi bor ju bara 45 min från Ale så ska verkligen lägga detta på minnet för framtiden!! 🖒🖒😊
nouw.com/livetpågården
stallhörnan
stallhörnan,
Då bor du du ju i guldläge precis som oss. 🌞 Vi har oxå 45 minuter dit.
nouw.com/stallhörnan