Header

Haha råka skriva fel blogg och krånglade bara när jag skulle ändra men min blogg jag använder heter: www.nouw.se/bjorlinglinns

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lägger ner bloggen, vill ni följa mig så får ni checka in min gamla blogg! Elr följa min instagram!

Blogg: www.nouw.se/linnbjorling
Insta: bjorlinglinns

Kramisar Linn

Likes

Comments

Hejsan!

Jag skrev ju ett inlägg i söndags "14 grader idag" så skrev jag att jag tänkte ta ett dressyrpass.. När vi kom dit så hade Rusan trampat sig på sin hov eller ja typ ballarna. (Heter så på ett ställe runt hoven). Så det blev ingen ridning då det blödde ganska mycket.. Nu har det gått 2 dagar så vi får se hur det ser ut idag. Hoppas hoppas hoppas att det har blivit en fin skorpa så det går att rida. Tänkte isåfall rida ut en lugn sväng.

Sen kommer det inte hända så mycket mer idag💁🏻

// Lisa

Juste! Kom på att jag fick en moppe igår😆 inte världens snyggaste men den duger i krig💁🏻 kan typ ingenting om mopeder eller sånt så kan inte säga så mycket mer haha. Den är röd nu men vi funderar på om vi ska lacka om den till en annan färg? Funderar på typ svart, rosa eller vit 😝

Jaja sak samma vi får se hur det blir.

Hadeee

Likes

Comments

hej allihopa! Igår var jag på Elmia, mässan är inte så intressant tycker jag haha men sen åkte vi till A6 och där träffade jag massa gamla vänner och även så lärde jag känna nytt folk vilket var jätte kul!

Förra helgen så hoppade jag med Rusan lite på banan. Vi körde bara 5:on halvan. (2 hinder som det är 5 och en halv meter mellan) Rusan var såå duktig! Stannade aldrig och hoppade allt jag styrde på. Hon tycker det är så kul med hoppning, det märker man. När man rider ut så hoppar hon till och med små kvistar som ligger på vägen och tillomed rötter i skogen hoppar hon över 😂 Ibland blir det lite för mycket när man typ galopperar ute oså ligger det en smal liten kvist på backen, man tänker ju inte att hon ska hoppa över det, men det gör hon haha. Varenda gång håller man på att ramla av för att man inte är beredd😁.

Idag ska det bli som högst 14 grader så det kommer vara jätte skönt att rida idag🌞 Funderar på att ta ett "dressyr" pass👏🏼 vi övar på att gå på tygeln och att hon ska gå i samlad trav och galopp.


Lite bilder sen gårdagen och på Rusan👇🏼

​oj det blev visst två bilder av samma hihi😬

Likes

Comments

Hej hej!! Har bara legat i sängen idag och vart ganska dålig. Blev inget stall eller ridning idag tyvärr. Hoppas att jag är bättre imorgon!

På tal om annat så har jag en sån fruktansvärt ångest för framtiden! Sitter och bara tänker och försöker klut ut vad jag vill göra med mitt liv och kunna försörja mig och ev om jag har familj bra i framtiden! Vill ju jobba som "plit" men lönen är inte den bästa ändå tyvärr men den duger mesans man är ung och bor själv elr med ev pojkvän men jag kan iaf inte börja utbilda mig till det förena jag är ca 20år. Jag kan alltså utbilda mig till något annat elr en utbildning som gör att man får en bättre "plats" inom kriminalvården! Vi får se men jag blir så fruktansvärt stressad och mår så dåligt psykiskt av allt tänkande!

Ska försöka sova nu men ni får ha det så bra!

Kramisar Linn

En bild på min ödla Ove!

Likes

Comments

Hej allihopa! Tänkte säga det att vi nu har ett instagramkonto som självklart heter stallbjorling!

Det har varit mycket nu i veckan, tyvärr!
Har ridit en del med Linnea vilket har varit riktigt roligt! I helgen vart det en del festande tyvärr men det har varit roliga fester med mycket folk! Skulle säga ändå att lördagen var roligast!

Idag har jag skaffat mig en ny telefon och det blev en iPhone 6 och även skrittat ut med Lisa vilket var ganska mysigt!

På tal om jobb osv så har jag äntligen kommit på vad jag vill jobba som! Jag vill jobba på en anstalt elr häkte som "plit" men vi får se hur de går!

Kram Linn

Likes

Comments

Blev en rolig och längre uteritt på lady och Dexter. Linnea red med mig idag då var riktigt roligt!

Och på tal om annat så känner jag det att min psykisk hälsa bara är blä! Nej mår jag såhär i helgen så får jag dränka det i alkohol så man kan ha lite kul....

Skoja bara!!
Vill inte dricka och ska inte göra det heller på ett tag!

Kramisar Linn

Jag och Aisha..

Likes

Comments

Nej nu måste jag skärpa mig! Ska sluta dricka och börja satsa ordentligt på hästarna så alla alkohol pengar kmr sparas och jag kmr ha mer pengar till hästarna. Tråkigt men nu måste jag skärpa mig och börja ta ansvar för mig och hästarna seriöst! Det här året är mina planer att lady ska hoppa felfritt och gärna placera sig i LD - LC! hon är ganska tittig av sig och stannar oftast på något hinder så mitt mål är just nu att bara klättra fram försiktigt i klasserna och inte starta någon högre förens man blivit placerad! Men vi får se hur det går! Har även tankar på att skaffa en storhäst oxå så beroende på utbildnings nivå så får vi se målen. Tänkte iaf satsa på 1m- 110cm klasser men vart vi hamnar får vi se!


Imorgon tänkte jag åka till stallet runt två och ska då rida lady och Dexter på banan och passa på O ta lite bilder på Dexter till hans annons! Tror jag ska ha någon serie eller något liknande! Återkommer imorgon om det!

Kramisar Linn!

Likes

Comments

Hejsan! Igår var jag på en fest som var riktigt rolig men var en del speciella människor där, vart en spontanare så var inte alls planerat!

Idag har jag sovit hela dagen typ och på kvällen åkte vi till granngården innan stallet och köpte foder. Hittade så sjukt fina luvor där men just nu säger plånboken nej så får hoppas att dom finns kvar sen.

Bestämde med en bekant att idag att jag ska kolla på en av deras hästar som är till salu! Vi har funderat ett tag på att byta Dexter mot den hästen. Det är en storhäst på 7år som är oinriden men skulle vara kul att ha något att jobba med vid sidan av lady. Vi får helt enkelt se hur det blir. Imorgon ska vi elr iaf jag åka och kolla på honom.

Kramisar Linn

Tokiga lady

Likes

Comments

Idag är det måndag och lov! Så sjukt skönt!
Jag och mamma åkte till stallet kl 13.00 ungefär och tog en lång mysig skritt tur. Vädret var kanon fint 🌞❄️. Det var en liten liten stock som hade ramlat över vägen så jag o mamma skrittade bara mot den o tänkte att dom skulle gå lugnt över den... Aisha gjorde det för hon är ganska tjock nu haha men Rusan tyckte det var för tråkigt att bara gå över den så hon tog ett stort skutt över den haha. Men hon hoppar så fint och lätt😍
Ha en fortsatt bra kväll! // Lisa 🙆🏻

Mamma och Aisha ☝🏼

Rusan och Aisha❤️

Likes

Comments