Jag väntar nu på att mina två yngsta kusiner ska komma och hämta upp mig. Vi ska åka till en labyrint. Vet inte vad jag ska vänta mig då jag aldrig varit där. Hoppas det blir kul ändå.

Min mosters hundvalp blev igår andra i en hundutställning. Hennes syster vann. Gången före det blev hon också andra men då var det hennes bror som vann. Ska om två veckor kolla på henne och hoppas då att hon vinner! Här är hon med sin rosett och en bild från senast jag såg henne❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hallå! Jag har inte uppdaterat bloggen på ett tag. Har helt enkelt inte motivation, inte till Instagram heller. Ikväll så ska jag kolla på Champions League(fotboll). Liverpool FC-Sevilla. Håller på Liverpool. Imorgon har vi två timmar matte, en timme elevhandledning och tre timmar husligekonomi(hussa). Om exakt en månad (13 oktober) är det min födelsedag! För två månader sedan hade en utav mina bästa vänner födelsedag, en månad sedan en annan utav mina vänner och idag Niall Horan. Det kan ju inte bara vara jag som lyssnar på 1D musik. 1D och deras solo låtar är ju bara bäst! Nu ska jag försöka konsentrera mig på matchen😂

Likes

Comments

Hejj👋 Jag är i skolan nu dp jag skriver detta. Vi får vara på telefonerna på rasterna. Men ja, min klass är ganska bra och skulle vara bättre om man tog bort pojkarna. Nu är klockan 11:50 och kl. 12:00 fortsätter vår biologi lektion. Sedan har vi svenska två lektioner. Vår skola är i baracker och vissa ämnen i gymnasiet som är här bredvid. Nu måste jag sluta då jag inte har så mycket yid kvar. Här kommer en bild på matsalsbaracken!

Likes

Comments

Idag är det söndag, 13 augusti 2017. Imorgon den 14:de börjar jag skolan. Jag börjar i sjunde klass och är inte så nöjd med min klass. Alla blivande sjuor fick önska två vänner som de skulle vilja vara på samma klass med och då skrev jag två utav mina bästa vänner. Den ena fick ingen hon önskat och den andra fick en som hon önskat. Själv är jag som den första. Jag fick alltså ingen jag önskade. Inte fick jag heller någon annan flicka ifrån min gamla skola vara fyra pojkar som jag inte talar med.

Men det finns fem ifrån mitt fotbollslag i min klass. Problemet är bara att fyra utav dem är ett "gäng" och hon den sista skvallrar om allt man gör, fast inte borde få göra, till sin mamma.

Och ytterligare ett problem är då att min mamma är svenska lärare i samma skola. Jag hoppas verkligen inte att hon gör bort sig, haha. Och att alla inte förväntar sig att jag ska vara jätte bra på svenska bara för det. Okej, fick högst betyg i svenska när jag gick ut sexan men det är annat i sjuan.

Nu måste jag sluta skriva men ni får en bild på min mosters hund valp Alma❤👋

Likes

Comments

Hallo👋 Idag är det tisdag och jag har ikte gjort så väldigt mycket. När jag vaknade så såg jag på YouTube en stund och sedan klädde jag på mig. Min mamma kom med iden att jag, min syster och min pappa skulle fråga tre utav mina kompisar ifall de ville komma med oss och frisbeegolfa. När vi golfade så tror jag att alla fattade att det är bäst att jag inte har någon i närheten då jag kastar. Lyckades träffa mina kompisar två gånger. När vi kom hem igen så gick vi till en restaurang vid havet och åt lunch. Hemma igen såg jag lite till på YouTube och min mamma och syster stack till stranden medans min pappa cyklade till träningarna då han är tränare. Jag tränade inte idag då jag har problem med mitt knä. När ingen annan än jag var hemma levlade jag min starthäst på Star Stable Online. När min syster kom hem så levlade hon med mig.
Nu ska jag gå i duschen och sedan kolla ännu lite till på YouTube och sedan sova. God Natt😴

Likes

Comments

Nu har jag startat en blogg! De flesta känner säker igen mig ifrån instagram där jag går under samma namn, stall_panda. Jag startade denna blogg för att jag vill ha en plats där jag kan skriva om lite vad som helst och det skulle inte vara instagram. Anledningen till att det inte skulle vara "insta" var för att mitt konto där är offentligt, vet att denna blogg också är det, och jag har absolut ingen koll på hur många som faktiskt ser mina inälgg. Jag valde att använda Nouw då en jag känner också gör det och det verkade kätt att använda det. Hade lite problem med designen och sånt men det läste sig då jag gjode allt ifrån min dator istället för från telefonen.

Här på bloggen kommer jag lägga upp o redigerade bilder, ifall jag redigerat dem och lagt upp på instagram. Kommer också skriva lite allmänt om vad som händer i mitt liv och så klart om det bästa jag vet, fotboll.

Jag veg inte hur mycket jag kommer kunna uppdatera här så det kommer väl uppdatering när jag vill och orkar.

Så, det var väl allt nu och glömm inte att följa min instagram: stall_panda . Hejdååå👋

Likes

Comments