​Hej alla, idag så ska jag inte rida eftersom att jag ska till farmor och fira lite jul så här efteråt! Det ska bli kul! Aaa, det var det som jag skulle säga så vi ses i nästa inlägg hejjdddååå <3!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag ska jag (emma) rida Lilleman och BoGi. Jag hade tänkt att vi rider på åkern så de får springa av sig då BoGi ska sättas igång nu lite lugnt så blir det inte några hårda pass. Lilleman därimot är igång nu, han har redan haft sin vintervila. Så han kommer att gå ett lite hårdare pass med gummisnodd och få jobba i låg form. Han har ju börjat ta upp huvudet i luften så att man inte kan styra, det gör att jag måste arbeta bort det med hjälp av gummisnodd så han inte kan ta upp huvudet så högt som han gör.

Nu är träningarna dessutom slut för detta året så nu ska vi jobba hårt så hästarna är i toppform när träningarna börjar. Gud vad jag längtar tills det är dags för tävlingarna!

(frida) Idag ska jag rida Windy eftersom att Stella är ledig idag. Windy ska få köra lite raceing på åkern idag för hon tycker det är såååå kul. Vi ska också träna lite galloppombyten för att hon byter gallopp när hon känner för det. Jag måste få henne att göra det när jag vill. Vi ska också träna lite backträning för hon ska bli starkare i rumpan. Sedan kanske vi ställer fram en kavaletti bom som vi ska jobba på att komma rätt och landa i rätt gallopp.

Jag och Windy håller fortfarande på att lära känna varandra så att vi jobbar fortfarande på att hitta alla knappar och sådant därför har jag valt att Stella har två dagar vila nu så att jag kan lägga all tid på Windy bara för att lära känna varandra. Men Stella tycker inte om att ha några dagar av, HON ÄR GALEN!!, när vi går ut och går med henne för att hon inte ska så mycket energi.

Nu går jag snart in på sista året med denna fina lilla shetlandsponnyn, Usch varför måste man växa! Men det är så det är. Hoppas vi får ett bra år med framgångar så att jag kan lämna henne och se tillbaka och veta att vi nådde våra mål!:) Älsklingstjejen!!

Lilleman rider Emma just nu eftersom att jag har fullt upp med mina två och hon har bara BoGi att rida så det är perfekt. Men eftersom att hon är för gammal för att kunna tävla honom så ska vi faktiskt börja leta efter en ny liten ryttare. Han är alltså till salu till rätt hem och till rätt pris men vi kommer inte sälja honom till någon som inte passar honom. Men det är inte bråttom så att han ska få fortsätta sin utbildning hos Emma ett tag till. Förhoppningsvis ett år. Han är ju en envis ponny som vet precis vad han vill och man måste bestämma över honom direkt när man sätter sig i sadeln. För han kommer testa när det börjar krävas mycket av honom. Men han är ju en guuldponny med rätt ryttare.

Likes

Comments

​Hej! I helgen var i i rappestad och tävlade. Det gick bra för båda. Emma tävlade bland annat sverigeponny kval. 

Resultat:

Frida och Stella: L:C två faser slutade med 8 fel i grunden eftersom att Frida tappade drivet lite och det var fruktansvärt kallt. Stella var också lite busig och ville göra som hon ville!

Emma och BoGi: L:B två faser, 0 i båda faserna och 6:te placering. Nöjd

L:B sverigeponny kval, 0 fel och 23,5 stilpoäng . 6:te placering där med! 

Vi är väldigt nöjda med helgen! Ha det bra.

Likes

Comments

Hej alla! Jag heter Emma och älskar att rida. Jag tränar regelbundet min häst Bo-GI men rider även min syrras hästar. Ibland så att de hinner ridas varje dag. Jag tränar min syster, men kan även erbjuda träningar för dig som vill. Hör av dig via DM eller E-post! Jag kan hålla träningar inom lättare dressyr, hoppning och markarbete. Jag tävlar näst intill varje helg. Mest fälttävlan men också mycket hoppning. Jag tränar också mycket dressyr då det är en del i fälttävlan. Jag har tävlat runt om i hela Sverige, mest i södra och mellersta.

Det var allt för denna gång hoppas ni vill fortsätta att följa och våga höra av dig! Hejdå!

Likes

Comments

Hej, nu hade jag tänkt att berätta om mig själv!

Vi kan ju börja med att jag heter Frida och är just nu 11 år!

Jag är en tjej som älskar hästar. Jag gillar att tävla och träna mina tre hästar Windy, Stella och Lillen.

Jag har tävlat Stella till 65cm men det ska bli högre när vi känner oss redo för 70cm.

Lillen är sen kastrerad och har egen vilja, han gör som han vill. :) Men vi försöker att hitta varandra och det går sakta men säkert. ( Han är en underbar häst men väldigt svår riden)

Windy är ett sto som jag bara haft sen i somras så vi känner inte varandra till 100% men det går super bra med henne.

Ibland hjälper Emma mig med mina hästar, och tränar mig vilket har hjälpt mig så mycket!

Hejdå hoppas ni vill följa min resa! ❤️

Stella (Lill-Stella)

Lillen (Siljubergets Playboy)

Windy (Windy Girl)

Likes

Comments

Hej Alla! Välkommen till Stall Davidsson, här kommer ni att få följa vår vardag och på tävlingar, träningar med mera! Hoppas du fortsätter att läsa vår blogg! Kommer inlägg om ryttare och hästar senare.

Men här kommer bilder!

Likes

Comments