Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

hello på er.

Inte bloggat på sista tiden, haft både fullt upp med skolan och annat och även inte haft lust helt enkelt. Nu äntligen börjar skolan ta slut och jag har bara lite spanska kvar i skolan. Nästa vecka drar vi även på klassresa (fredag-söndag) till Göteborg och ska gå på Liseberg, köra laserdome, shoppa osv... ska bli riktigt kul och kul avslut med klassen. Sen sista veckan har vi bara friluftsdagar, avslutningsmiddag osv och sen skolavslutning. Så inte alls länge kvar nu, två veckor kvar va de igår.

Som ni kanske sätt innan så skrev jag att vi skulle åka till Barcelona, och där va vi för ungefär en och en halv vecka sen. Skönt att komma iväg från skolan i några dagar, och få en härlig röd färg.... (!!) Var bara soligt en dag och då passade vi på att steka för att få lite färg på näsan iallafall, men icke sa nicke. Brände oss ganska rejält så de var ganska tur att de inte var så bra väder de andra dagarna. Så de nätterna var ganska sömnlösa eftersom jag hade så ont. Men de va ändå en riktigt bra och skön resa. Tänkte lägga upp bilder i nästa inlägg och får se om jag dela upp de i olika inlägg!

För att inte ha inlägget så tråkigt så får de bli en bild från förra inlägget taget från (ving??) eftersom ja inte hade några andra bilder :**

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er!

Inte bloggat de senaste dagarna, och har haft lite fullt upp och även inte orkat. Har helt enkelt inte haft något att blogga om heller. Va hos Hedwig med några i torsdags på valborg, igår gjorde jag inget speciellt. Bokade en resa till Barcelona bara (!!!) wieee, åker med ebba den 17 maj. Så alltså om två veckor imorgon!


Ska bli skönt att komma iväg på en liten kortresa precis efter nationella proven osv. Och hoppas på att få lite färg till skolavslutningen och så! Och är ledig tre skoldagar innan vi åker och 1 dag efter vi kommer hem, så blir borta från skolan lite mer än en vecka! Och en månad senare (16 juni) åker jag till Mallorca med mormor! Så blir borta första veckan på lovet också, såå skönt.

//Bilder från Ving//

Likes

Comments

drog ner på stan efter skolan med alva och mötte sedan Halapi och Linnea. Sen drog vi och fikade och hade trevligt!

Likes

Comments

Väääldigt mörk sminkning men riktigt snygg, jag gillar när de är ganska mörkt, hellre de än ljust. Dock är de lite för mycket att ha så till vardags, men till lite festligare tillfällen så!​

Likes

Comments

SÅ FÅR DU FIN FORM

1. Borsta fram den form du vill ha på dina ögonbryn med hjälp av en liten borste, till exempel en torr tandborste.
2. Ta en vit ögonskugga eller penna och applicera ovanpå och under dina ögonbryn, så att din önskade form blir ännu tydligare. Bara de små hårstrån som faller utanför formen ska, om du vill, plockas bort med pincett.
3. Ögonbrynen ska börja på samma linje som din inre ögonvrå, vara som högst vid ögats iris och sluta vid yttre ögonvrån. Glöm inte att plocka håren mellan ögonbrynen.

TRE ÖGONBRYNDSSYNDER ATT UNDVIKA
1. Överplockning. Att gå lös med pincetten och förvandla ögonbrynen till tunna streck kan innebära att du förstör deras naturliga form för lång tid framåt. Ögonbrynen har nämligen svårt att växa tillbaka.
2. Rakning. Att raka bort ögonbrynen och måla på en egendesignad form ser bara onaturligt ut.
3. Fel färg. När du ska fylla i ögonbrynen, satsa på en färg som ligger så nära din naturliga ögonbrynsfärg som möjligt.

Likes

Comments

Även idag blev det en innebandy dag, gick upp vid 10 och åkte och kollade på första matchen. Sen åkte vi hem och jag fixa lite frukost sen åkte vi till norrköping en sväng. Och sen hem igen till innebandyn igen. Sen åkte vi och hämtade Viggo i Marsjö och nu har vi precis ätit lite. ​Blir så tråkiga inlägg nu, därför jag inte gör så många då jag inte kommer på någon roligt att blogga om. Men kommer nog upp något mer inlägg om nån timme!

Likes

Comments

Godeftermiddag på er!

Idag har jag inte gjort någonting, vart väckt vid halv 11 kanske då dom hade bestämt att vi skulle till Norrköping en sväng. Så skyndade mig upp och fixa iordning mig, väl när jag är klar så kommer mamma och säger att vi inte skulle åka ändå. Så jag gick och la mig en stund igen. Så det blir kanske Norrköping imorgon istället och nu ska vi strax ner till duveholmshallen och kolla på innebandy igen!

Fina träd som finns lite var som helst här i Katrineholm!

Likes

Comments