Hej mina fina. Jag har märkt det och jag hoppas någonstans att ni har märkt det också, bloggen har varit tyst. Jag vet varför. Jag har inte tyckt det varit roligt att blogga på ett tag, och nu har jag typ bestämt mig för att sluta. I alla fall till den dagen jag känner att jag vill igen. Just nu vill jag inte blogga. Just nu stressar skolan sönder mig utan anledning, jag har cello som jag övar på så mycket jag kan och jag känner att jag inte orkar ha bloggen som ännu ett stressmoment. Så det här blir mitt sista inlägg på ett tag, kan bli en vecka men jag tror att det kommer dröja innan vi ses igen, om vi gör det. Tack för att ni har läst, det var kul så länge det här gjorde mig glad. Nu gör det inte det längre och jag ser ingen anledning till att fortsätta. Gilla FAM på facebook så länge ;).

Glöm inte bort att du är viktig men inte viktigast, framtiden tillhör oss och tillsammans kan vi göra den till något bra. Jag hoppas vi hörs i då!

KRAM!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej ungar. Godmorgon. Jag ligger i sängen, men strax ska jag upp och träna lite. Jag tycker om att träna på morgonen, kroppen kommer liksom igång på ett så skönt sätt och jag känner mig pigg.
Sen ska vi åka in till stan och köpa julklapps-skor och ikväll ska jag och Alma gå på bio. Hon har varit bortrest ett tag så vi har inte träffats på mer än en månad??? Vi brukar träffas typ varje helg, i extrema fall varannan;).

En bra dag för mig, hoppas du också får en bra dag! Kram

Min farmor är så sjukt bra på det här med selfies:) <3

Likes

Comments

Åsikter och tankar

Hej alla ni som läser detta. Ett extra hej till er som är unga, ni som är i min lilla ålder och som inte tror att ni betyder något bara för att ni inte kan lägga en speciell lapp i en låda. Jag vet, det är jobbigt att känna sig sådär hjälplös. Ett annat extra hej till alla er unga som tror att ni är viktigast och bäst i alla lägen. Hej alla er som inte vet något om världen, ni som vet så mycket att allt ni hör ger er ångest, ni som bara bryr er om era egna betyg och ni som inte bryr er alls. Ni är alla viktiga. Ni är alla en del av den värld som vi lever i. Jag ville bara säga en sak: ni är inte viktigast.

Vi lever i en värld där vi hela tiden får höra att vi är unika, att allt vi gör är det viktigaste och bästa, våra åsikter är dom enda rätta och so on. Alla vi unga har en chans att göra världen bättre, vi ska ju faktiskt leda den en dag. Men vi måste komma ihåg en sak: vi är inte viktigast. Allt vi ska göra när vi leder världen är bara till för att göra det så bra som möjligt för våra barn, framtidens unga. Vi måste tro på oss själva, men jag tror att det är ännu viktigare att vi tror på varandra. Vilka åsikter vi än har, så måste vi någonstans tro på dom som inte delar dom. Alla är lika mycket värda, alltså är du inte mer värd än någon annan, inte dina åsikter heller.

Om ni någon gång träffar någon som inte håller med er, starta en diskussion. Om ni någon gång hör någon säga något som sårar er, förklara det. Om ni inte gör det, kommer denna person aldrig förstå och aldrig ångra sig. Om ni inte gör det kommer vi aldrig ha en värld där människor inte blir förtryckta, där människor aldrig får känna sig mindre värda för att dom ser ut på ett visst sätt eller är på ett visst sätt. Vi måste börja nu, precis där vi står. Men vi kan inte åstadkomma något om vi vägrar lyssna på någon annan. Om du någon gång träffar raka motsatsen till dig själv, fly inte åt andra hållet för att hens åsikter gör dig obekväm, utan sätt dig ner och försök förklara varför du tycker dom du gör. Uppmuntra hen att förklara för dig, så kanske ni kommer någonstans. Du kanske får henom att tänka efter, och hen kanske får dig att göra detsamma.

Vi är framtiden, fram tills vi inte är det längre. Då tillhör framtiden den tidens unga. Och då ska vi vara redo att lämna över den med stolthet.

Likes

Comments

Hej unicorns. Hade ni en bra kväll igår? Jag var bara hemma, vi såg på handboll och bara tog det lugnt.

Idag har vi städat, lagat mat och fixat en massa för om en stund dundrar hela tjocka släkten in. Jag fyller år på måndag så dom ska väl hit och fira mig av någon anledning:). Eftersom jag är hos mamma på måndag kom pappa och Marie in imorse och firade födelsedagen idag, och jag fick en klocka, precis som jag önskade mig. <3

Och annars leker livet. Hadet!

Likes

Comments

Hej hörni. Hur är läget. Jag mår bra. Jag lever.

Som vanligt. Det blev som vanligt med bloggen. Jag sket i den tillslut, för att jag inte orkar skriva samma sak dag ut och dag in, på en blogg som ingen läser i alla fall. Det är som att så fort mitt liv blir vardag är det så tråkigt att blogga om den. Helt ärligt vill jag inte ha en sån blogg där alla inlägg ser likadana ut, jag hatar inrutade mönster och känslan av att det aldrig händer något annat, något roligt. Jag är nog helt enkelt inte en sån som är bra på att blogga. Men såhär är det: Jag tycker att det här är jättekul. Så därför fortsätter jag.

Även om det blir luckor på flera veckor mellan inläggen kommer det alltid en dag när jag vill igen. Jag har någon bild av att jag MÅSTE publicera minst ett inlägg om dagen, men jag ska släppa den bilden av mitt bloggande för så ser det inte ut, har aldrig gjort. Jag ska göra som jag får känslan av att Clara Henry gör, blogga när jag känner att det finns något roligt att berätta. Tack mig själv för att jag från och med nu ska försöka göra något bra för mig själv.

Och förlåt alla er för ett konstigt inlägg som inte makes sense någonstans. Jag hoppas att du får en bra kväll, och en bra helg. Jag och många andra tycker om dig. Kram!

Likes

Comments

Adele in my ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjena lejonhjärtan. Hur mås det? Bättre än här hoppas jag. Igår hade jag en bra kväll, fram till sådär en halv tio ungefär. Då började jag må illa på ett sätt som jag typ aldrig har gjort förut, och sen ska vi inte gå in på vad som hände efter det. Inge detaljer, med man kan ju säga att jag inte hade så mycket mat kvar i magen när jag åkte hem från min moster.

Så det blir en lugn dag idag. Jag ligger i sängen med datorn i knät och tror inte att jag kommer göra så mycket annat idag. Jag ska försöka skriva lite på kommande inlägg, har börjat med ett som kommer ta riktigt lång tid att skiva tror jag. Frågan är om det någonsin kommer publiceras...

Jag hoppas att ni får en bra dag, gör något du tycker om med någon du tycker om. Kram!

​Så glad att du äntligen är hemma<3

Likes

Comments

Hejsan! Jag sitter på en tunnelbana någonstans i Stockholm, är på väg till min moster i Solna.
Första skolvecka för året är slut, och det känns ändå helt okej. Det gick fort att komma in i rutinerna igen och jag tycker att det är ganska skönt faktiskt. Även om det känns som att det vore jätteskönt med minst en vecka jullov till blir det tråkigt i längden att bara vara hemma hela dagarna. Visst, jag skulle gärna vilja komma hem från skolan och då vara klar med allt som har med skolan att göra, utan att behöva plugga i flera timmar till, men själva skolan är ändå rätt okej. Så skönt att kunna säga det, skulle verkligen inte kunna hända för ett år sen, när jag kände mig utanför i allt och skolan var synonymt med helvetet.

Oj, det här spårade. Jag ville egentligen vara önska er en bra kväll och helg, andas ut, vi klarade det!
Kram!

Likes

Comments

Hej hörni! Asså det är så kallt i Stockholm idag. Så jävla kallt.

Jag ska ju egentligen rida idag, men jag har mått dåligt hela dagen (ett illamående som kommer och går hela tiden, har gjort sen oktober) och när det är så himla kallt... Jag vet hur kall jag blir i stallet, eftersom jag är där flera timmar innan. När resten av familjen var hemma när jag kom hem och också ställt in det dom skulle göra ikväll kände jag bara att det inte var en rid-dag idag. Hade jag mått bra tror jag inte att det hade blivit så, men nu blev det kaka på kaka med dåligt.

Jag hoppas verkligen ni mår bra! Ha en bra kväll, vi ses snart!


Likes

Comments

Hej! Jag har börjat prenumerera på veganboxen och igår fick jag den första. Veganboxen är en liten låda man får hem varje månad med veganska snacks, och i den jag har även en del andra saker, som krämer och annat smått och gott. 

Jag är ju vegetarian sen typ tre/fyra år och jag vill verkligen bli vegan också, men eftersom jag är en liten unge vars föräldrar bestämmer får jag typ inte vara vegan. Eller jag har väl inte riktig lagt fram det så, men jag tror inte att det skulle vara så populärt. Men det finns ju alltid något man kan göra, så när jag fick höra om den här lilla lådan kände jag att det är en bit på vägen. Ett myrsteg i taget är i alla fall ett myrsteg.

Mobilbilder. Förlåt mig.

Hade bra!

Likes

Comments

Whats up honeys? Hur är det? Det är bra med mig, det känns som att jag har kommit in i vardagen igen nu. Allt flyter på liksom.

Jag sitter och lyssnar på Veronica Maggio och pluggar/slösurfar. Jag tror att jag är rätt bra på att göra just pluggandet till en mycket roligare sak än det egentligen är. Jag tycker det är lite mysigt typ, sitta och dricka te, lyssna på musik och öva på glosor. Eftersom jag varvar det med blogg och FAM-fix som jag tycker är kul blir det inte så hemskt. I och för sig har terminen knappt börjat och plugget är ju inte så himla jobbigt, fråga mig igen i maj hur kul jag tycker det är och svaret kommer säkert bli helt annorlunda...

Har en spellista med alla hennes låtar, och den spelas nog varje dag. Sååå bra<3

Ha en bra kväll!

Likes

Comments

Hej bloggisen! Precis som Zara Larsson.

Hur är läget? Det känns så bra att ha igång bloggen igen. Jag har varit så taggad så jag har typ sprutat ur mig inlägg. Målet är självklart att det ska fortsätta så, men nu när skolan är igång vet jag inte hur det blir. Jag känner liksom redan nu att det kommer en hel del grejer att göra, så jag vet inte riktigt hur det blir med allt. Just so you know.

Jag sitter och tittar på Youtube och när jag har skrivit klart detta ska jag spela lite cello och typ organisera mitt liv. Jag har blivit besatt av att skriva in saker i min almanacka... Förra året skrev jag in allt jag skulle göra i min mobil, men jag får lite panik av att man inte får någon överblick typ. Med min fina lilla almanacka är allt bara enkelt. MVH the nerd.

Ha en superbra eftermiddag och kväll!

Kram!


Likes

Comments

Ja, det är verkligen så det känns. Ett stort check på den första skoldagen på det här året. Den är alltid så himla jobbig, nästan jobbigare än när man börjar efter sommarlovet. Då har man någon stans hunnit börja längta tillbaka till vardagen (även om den där längtan försvinner efter fem minuter i skolan...).Efter jullovet är man fortfarande så inne i allt med skolan. Jag kommer ihåg precis vad som hände på julavslutningen, alltså på den nivån att jag kommer ihåg vad jag skrev till min kompis på snapchat på morgonen innan och vilka sånger dom sjöng i aulan. Då blir det som att jag bara varit på långhelg, men hunnit vända på dygnet under tiden.

Det känns inte som att den här dagen hade bra förutsättningar för att bli bra, men det slutade ändå helt okej. Slöjd sista lektionen med mina bästa kompisar i skolan och den första cellolektionen efteråt. Dessutom har vi på FAM publicerat en namninsamling mot palmoljan som ni hemskt gärna får skriva på! Här har ni den!

Kram på er!

Just idag längtade jag väldigt mycket efter en blå himmel värme...

Likes

Comments

Godmorgon. Om den nu vore god.
Jag sitter på bussen på väg till skolan. Gör allt jag kan för att inte börja må illa medan jag skriver. Omöjligt.
Jag är så trött. Inte så himla överraskande. Dessutom börjar dagen med idrott, mitt absolut värsta ämne. Dessutom smälter snön bort. Aaaaaaaah.

Likes

Comments

Hej mina små gummibjörnar! Har ni haft en bra dag? Det har jag. En riktigt lat dag, jag har inte satt min fot utanför dörren på hela dagen- så skönt. Jag har jobbat lite med FAM, skrivit på en grej som kommer upp så fort Maya har kollat på det. Jag hoppas verkligen att ni har gillat oss på Facebook och följer oss på instagram. Vi har storslagna planer ska ni veta... ;)

Sov gott, vi hörs imorgon!

Likes

Comments