Hejsan alla fina!
Hoppas alla har haft en fin dag och att den fortsätter så! Idag har jag varit i skolan till 11.40 sen sluta jag för dagen, som var så skönt. Efter det hämta mamma och pappa upp mig för vi skulle iväg och handla, super skoj! För min del blev de en Don Donna väska från accent, ett Nail Growth från kicks, en ögonbrynspenna och självklart lite hallon och björnbär, mums! Sen vid 5 tiden var vi hemma igen, vilket är super skönt!

// Stadleeer

Likes

Comments

Favoritlåtarna just nu! Varje gång jag hör dom så bli jag så taggad och börjar dansa som ett fån haha.

Likes

Comments

Tjenare allihopa!
Hur mår ni idag? Hoppas det är bra! Själv är jag jätte trött och har extrem mensvärk, men förhoppningsvis släpper det snart
🙂
Men nu hoppar vi fram till inlägget istället!
Jag blev utmanad av @peernilla att skriva 5 positiva egenskaper om mig själv, så då kör vi!

1. Jag har väldigt jobbigt i skolan, har lätt att hamna efter med uppgifter som ska lämnas in. Jag har jätte svårt att komma upp på morgonen, men jag är så stolt över mig själv som fortfarande kämpar mig upp ur sängen varje morgon och fortfarande går till skolan, och även att jag försöker mitt bästa med att komma ifatt med dom uppgifterna som jag har bakom mig!

2. Jag har tagit tag i gymmet igen! Jag gymma för ganska längesen, men sedan blev det bara mindre och mindre och tillslut kom jag inte dit överhuvudtaget. Men nu har jag äntligen tagit tag i det igen, och det känns så skönt!

3. Jag är så stolt över mig själv att jag fortfarande kämpar mig genom dag efter dag! Mitt mående och ork är kanske inte det bästa, men ändå kämpar jag! Och detta är även tack vare mina fina nära och kära, mina fina vänner och även min underbara kille! Tack!!

4. Jag kan hantera min ADHD bättre och bättre. Varje dag lär jag mig något nytt om den, och det är klart att ibland kan det vara jobbigt, men jag är ändå tacksam för att jag har ADHD, eftersom det är en stor del av mig nu, utan min ADHD hade jag inte varit "jag"!

5. Och så till slut den sista punkten! Jag är otroligt chockad att jag har skrivit dessa 5 punkterna, det var något jag aldrig trodde jag skulle kunna göra! Eftersom verken mitt självförtroende eller självkänsla är på topp!

Detta kanske inte var 5 positiva egenskaper, men det är iallafall saker jag är stolt över mig själv!
Jag säger tack till
@peernilla som utmanade mig!
Jag har ingen speciell att tagga, så alla som vill, varsågod, do it! Alla har något positivt om sig själva även om man inte känner det själv!
//
Louize❤️

Likes

Comments