Lucka nummer 24: Vem vill du önska en extra god jul?


Sista luckan in till mina tankar hörrni! Avslutar med en deppig sådan.

Pga jag vill önska god jul till dig som är sjuk, fysiskt eller psykiskt. Även till dig som är närstående till en som är sjuk.

Jag önskar god jul till alla barn som har ont i magen idag för att mamma eller pappa kommer bli för full.

Jag önskar god jul till dig som inte har någon familj/vänner att fira med, jag önskar att jag kunde ta hem er alla till mig <3 Framför allt till er som inte ens har tak över huvudet. Det är ju en jäävligt klen tröst att jag sitter här som är så sjukt privilegierad sitter och skriver GOD JUL (blir provocerad av mig själv typ) som om det skulle göra någon skillnad...

Eller liksom god jul till er som har det skit. Känns som ett hån typ. Men FRID VARE MED ER <3


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lucka nummer 23: Vad önskar du mer av 2017 som du saknat 2016?


Se föregående dag. Typ.

Jag önskar mig mer energi, mer tid till mina nära och mer glädje. Och mer resor!


Lugn och ro på Åland, mer häng med mina norska favoriter (som är färska föräldrar!) och NY. <3

Likes

Comments

Lucka nummer 22: Hur ser inventeringen i ditt liv ut med balansen mellan familj/kärlek/jobb/vänner/hälsa/självförverkligande?


Lol. Brukar inte inventera i mitt liv så mycket. Men en sak som jag tycker mindre om är att jag jobbar så mycket. Har liksom vart van vid att jobba sena nätter och helger och vara ledig några dagar mitt i veckan. Detta att sitta framför datorn och längta till fredag har aldrig vart min kopp med te och det är det fortfarande inte.

Vill ha mer fritid!!!!!Man kan b.la ge sig ut på äventyr när man är ledig, om det så är i Oslo, småland eller på söder. Det gillar en ju!

Likes

Comments

Lucka nummer 21: Vilken restaurang vill du besöka härnäst?


Asså nej. Inte bara en! Denna och den här och jag skulle inte banga ett besök här heller! Mat är livet hörrni.

Likes

Comments

Lucka nummer 20: Vilken tid i livet har varit din bästa så här långt?


Asså när jag tänker tillbaka på den bästa perioden i mitt liv så är det då när jag bodde i Lilleström. Jag flyttade dit när jag var 20 och bodde där i två år och sen flyttade jag till Sverige igen och så flyttade jag fram och tillbaka ett par gånger men det är en annan historia..Haha jaa jag fyllde 21 och hade rosa ögonskugga, fick en tiara av Jenny i födelsedagspresent och önskade mig i överdimensionerad öl. Observera blom"buketten" haha rötter och grejer.

När vi inte jobbade så hängde vi på puben. Och på somrarna hoppade vi över staketet till utomhuspoolerna och hade efterfest där.

Dagen efter midsommar (som de inte firar i Norge, så himla tråkigt, hindrade ju inte mig dock) Kanske det bästa med att jag flyttade till Norge att jag fick så himla fina vänner och alla som är på bilderna har jag mer eller mindre kontakt med idag <3<3 ÄLSKAR ER <3<3<3 

Likes

Comments

Lucka nummer 19: Hur ser ditt drömhem ut?


Ja det var en riktigt svår fråga. Jag vet inte riktigt själv. Skulle ju liksom inte tacka nej till denna eller den här men alltså det är ju inte så det skulle se ut om jag bodde där. Jag märker att jag har ledsnat så jävla mycket på att det ska vara vitt och marmor överallt. Så jävla opersonligt typ. Ett drömhem är ju något som växer fram. Hatar hem som ser ut att vara tagna ur ett stelt inredningsmagasin, det finns liksom ingen värme. Jag älskar lägenheten som vi bor i nu, en gammal funkislägga med sliten fiskbensparkett, fönsterbräden i marmor, gasspis och en stor balkong. Den här är fan perfekt. Drömmen just nu är att få bo kvar.Från min födelsedag <3

Likes

Comments

Lucka nummer 18: Vad skulle du vilja lära dig/ lära dig mer av?


Jaha jaa. Det finns ju en hel del som jag skulle vilja lära mig typ att snacka spanska (eller ett annat språk) eller lära mig spela gitarr eller bastuba. Rida eller simhopp. MEN jag har ju inte så mycket tid att jag skulle liksom vilja göra detta på fritiden NU. Nej. Det finns liksom ingen absolut INGEN ambition att ta tag i något nytt att lära sig just nu.

Likes

Comments

Jaha. Jag fick reda på att våra kent biljetter tydligen var förfalskade eller makulerade eller nåt SUMMA är att jag inte ska få se kent ikväll. Är lite (ganska mycket depp) pga detta. Ska spendera min lördagskväll med att packa ihop lägenheten istället. Yeej. Men man kan ju alltid skriva en lista. KULT!


Vad skulle du aldrig…

Äta? Inälvsmat typ pölsa. 
Dricka? Julmust
Skoja om? det som kan uppfattas kränkande typ rasism, pedofili, våldtäkt  osv osv 
Ha på kroppen? päls
Vilja uppleva? att någon som jag älskar ska lämna jordelivet. 
Kunna arbeta med? barn
Säga nej till? 10 miljoner 
Googla? oj asså jag vet inte.. *allt är ok på google*
Göra offentligt? ????
Blogga om? mina vänner privatliv, inte mitt eget för den delen heller. 

Vad hittar man alltid/ofta…

På ditt skrivbord? Har inget skrivbord.
Under din säng? en kartong med gamla räkningar och damm.
I din jackficka? carmex och hörlurar.
Bakom din kylskåpsdörr? ägg och pepsi max. Man är väl en gourmand
Vid sidan av ditt handfat? Tvål, Matildas tandborste och Dogges linser. 
Högst upp i din bokhylla? En gammal cavaflaska med en ljusstump i. 
Längst ner i din tvättkorg? Nåt i någon konstig färg
Framför näsan på dig? skottsäkert glas. 
I dina tankar? rosa moln


Likes

Comments

Lucka nummer 17: Vad önskar du händer på nyår?


Jag är egentligen ingen *nyårsperson*. Jag tycker inget speciellt om nyår. Har aldrig speciellt höga förhoppningar på kvällen, på sällskapet, på festen. Nada. Har aldrig förstått människor som inte tycker om nyår för att "alla har så höga förhoppningar och tillslut blir det bara skit, fylla och ångest för att man ytterligare ett år har gått." ELLER ÅH dessa personer som ba "NYTT ÅR, NYA MÖJLIGHET" fy fan jag kräks.

Detta år ska jag, precis som förra året, jobba. Sen ska jag vill jag åka till Gnesta, tända en brasa och äta något gött och sen gå och lägga mig. Typ.


Förra nyår innan vi drog på pardeyy. Vi käkade skaldjur och drack bubbel <3

Likes

Comments

I år har jag slagit nåt slags rekord i att gå på konserter. Ja iallafall personligt rekord. Det har vart allt från mysiga, intima spelningar till stora arenaspelningar. Vi kollar!


Först ut var Melissa Horn. Jag har lyssnat på henne i måånga år. Hennes texter är så himla sorgsna och ärliga. Känns som att man får läsa någons dagbok typ och jag upplever henne typ skör. Men hon är inte så live, hon är rätt rolig och hon berättar om saker som i sig verkar vardagliga och så har hon skrivit en fett sorgsen text till. FINT!

Sen åkte jag och Matilda till Oslo för att se Silvana Imam på John Dee. Jag såg henne ytterligare en gång på Gröna Lund (men har inga bilder därifrån, la tydligen bara snapchat filmer?) SÅ HIMLA BRA. Älskar henne <3

HSÅÅÅ vare Håkan. Håkan Håkan Håkan. Alltså detta var ju bara för bra. Var alldeles FÄRDIG efter konserten pga emotionellt dränerad typ. Btw HUR gulliga är inte paret i bild?! Var och såg Håkan förra helgen också ju, men det har ni ju redan sett. :)

Det här tål ju fan att upprepas. WOW. wow woow. Var första världsartisten som jag sett live. Det var bland det sjukaste jag sett. SÅ bra.

*Här skulle det finnas bilder från när jag, Matilda och Mathilda var och kollade på Lars Winnerbäck men där finns det inga bilder ifrån. Och den konserten var ganska tråkig också så det går bra."

Justin Beiber bjöd på wet t-shirt show och det var väl det bästa med den kvällen. He he

Håkan <3

Och imorgon så ska jag avsluta konsertåret med Kent sista SISTA spelning. Men det förtjänar fan ett eget inlägg.

Likes

Comments