Ever day every hour, turn that pain into power

Likes

Comments

Utan er skulle jag inte ens vart halvvägs där jag är nu

Hejsvejs!! ! ! ! ! !! ! !
Nu har det gått över 1 år sen jag opererades, hur sjukt är inte det dåååååå? Jag tycker det är en massa sjukt. Men det är ju något mer som har 1 års jubileum snart. Jag minns hur jag för 1 år sen var i något slags mellanting, jag var sjukt stressad för skolan för gymnasiearbetet skulle snart vara inlämnat och det var bara massa att göra hela tiden, men sen samtidigt så var jag så jävla lycklig för jag var ju faktiskt ändå kär. Ack och ve vad jag idag önskar att jag inte var kär då, om jag hade fått gå tillbaka och ändra mig hade jag gjort det på en gång. Många gånger har jag sagt att lyckan jag upplevde där och då var värt allt, men ju längre tiden har gått sen allt var över desto mer inser jag att nej?? Jag klarar mig asbra utan dig?? Du är ett svin??

Det är ju några få som vet om allt, jag tror knappt jag hängde med själv i allt. Jag tappade bort mig själv så himla mycket, förändrades till något jag trodde var det han ville ha, men inte någon som jag vara vara. Jag har hatat honom så mycket, velat slänga telefonen i väggen på grund av hans jävla ursäkter. Till slut tänkte jag att det kanske är detta som är kärlek, att kunna förlåta och gå igenom saker tillsammans, det bygger ju på ett förhållande eller hur?

Jag har sagt efter, att jag skulle göra om det igen, att jag inte ångrar något. Men sen en dag när jag märkte hur han fortfarande kunde såra mig, 4 månader efter vi sagt hejdå kände jag att vad håller jag på med? Detta är inte jag överhuvudtaget. Jag skulle aldrig välja en kille framför mina vänner, jag skulle aldrig förändras på grund av en kille, jag skulle aldrig ta skit från en kille, vad gör du Johanna?

Idag så är jag glad, jag är jättejättejätteglad. Jag har fått någon form av styrka från detta (vill jag inbilla mig iallafall) samtidigt som jag är rädd för framtiden, för tilliten. Idag så hoppas jag att han också är glad, även fast han är en idiot så hoppas jag han är glad. För jag är glad, och kommer vara glad, och jag behöver inte honom för att avgöra min glädje längre.

Likes

Comments