​Hej alla! Idag blev jag så fruktansvärt ledsen...

Det berodde på att jag inte längre var medlem i Alpha Stars Inc. Jag vet inte varför, om klubben har lösts upp eller vad som har hänt, men jag blev ändå jätteledsen! Det som kändes så bra med allt, och så hade jag bara blivit avlägsnad...

Nu får jag spela starstable helt utan klubb... Jag finner inga ord på hur ledsen jag är, och besviken! Jag trodde aldrig att mina klubbmedlemmar skulle göra såhär mot mig! ;c

Det var allt för mig idag! <3


Love from Sigrid <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej allesammans! Wow, det känns som om det var evigheter sedan, fast det egentligen bara var några dagar sen... Anyway, god fortsättning och gott nytt år! Hoppas ni hade en superbra jul och nu får ett bra nytt år! Som avslut på året så tänkte jag bara skriva lite grann om min häst, Icedash! Let's go!Namn: Icedash / smeknamn: Dash

Ras: Jorvikiskt varmblod

Ålder: 6 år (i spelet) 1 år irl.

Fakta om Icedash: Icedash är en sprallig häst som har viljan att komma framåt. Han är ganska lättlärd, men han gillar inte att bara träna. Han tycker bättre om att lära sig saker själv i hagen med andra hästar. Hans favorit är mysiga uteritter i skogen. Speciellt på morgonkvisten eller på kvällen. Han har bäst för dressyr, men han är duktig på att hoppa också. Det högsta som vi har tävlat är 100 cm högt, Men vi har hoppat som högst 120 cm. Han är inte så svartsjuk av sig, men han vill bli prioriterad först! Om han inte rider så vill han bli ompysslad eller leka med andra hästar! Han är väldigt framåt, och supermysig! Jag älskar verkligen honom.

Historia: Icedash föddes i flock på Sydhoven. Han har haft en tuff start i sitt liv. Allting började när Icedash lämnade flocken (vid 1 månads tid). Vildhästarna syntes inte till så ofta, men folket på Sydhoven märkte hur ett hjälplöst föl alltid låg under den stora eken. Alla var rädda att det var någon sorts fälla, men ju oftare man såg fölet, så såg man hur sällsynt han var. När han plötsligt kom på benen (2 månader) så märkte alla hur stark han var. Han kunde redan hoppa. Det kom människor från hela Jorvik på besök, bara för att se hur hingsten strök runt bland alla hus. Jag var en av dem som kom för att se på den vackra hingsten. Alla samlades i en ring runt om hingsten, men han blev bara stressad. Hans djupa ögon trängde sig in i mina. Det var som om han ropade på mig, att han ropade ''Ta mig till ditt hem''. När hingsten äntligen började röra på sig, så travade han sakta mot mig. Han strök sitt huvud mot min kind. Detta kunde väl inte vara slumpen? När alla andra i ringen såg mig med en helt otam vildhäst så blev de nervösa och rädda. Till och med jägarna var redo att skjuta hingsten. Men det blev precis som jag hoppades på. Det hela slutade med att han fick åka med mig hem.

Likes

Comments

Hej allihopa! Idag så tänkte jag skriva om Star Stables julkalender, alltså wow! Att de ens gör detta för alla spelare, så sjukt generöst! Och dagens gåva, var 300 starcoins, dock måste man lösa in koden innan 00:00 den 26 december (imorgon) så skynda er på att lösa in koden!


KODEN FÖR ATT FÅ 300 STARCOINS ÄR: 3EMN6Q6FA

Innan detta så hade jag 13 Star Coins och hade verkligen inte råd med något, men nu har jag köpt det sista ur klubboutfiten, så det känns bra!


Jag tänkte typ skriva en presentation snart om min häst typ, alltså ras, ålder och fakta! Jag tycker sånt är Såå himla kul att läsa, hope you like it to! '

Whatever, jag har inget att skriva om eftersom att jag inte har haft event sen i lördags och blablabla... Men vi hörs när vi hörs! Ha det bra älskade vänner, ta hand om er!


Love from Sigrid! <3


Likes

Comments

Hej alla finisar och god jul på er! Idag spelade jag bara starstable lite kort, dagens skötsel, dagliga uppdrag och lite sånt. Nu ska jag rolla med en i min klubb! (Kort inlägg, jag vettttttt men men!)

Hejdå! Love from Sigrid <3

Likes

Comments

Hej alla där ute! Först och främst vill jag tacka er så sjuuukt mycket för att ni läser min blogg, igår hade jag 12 besökare på bloggen, asså det känns ändå lite coolt, för det låter inte som så många, men tänk att det ändå är 12 stycken själar som tar sin tid att läsa, tack så mycket! Loveu all!

Idag är det iallafall ridläger dag 3, alltså sista dagen med ridläger för klubben!

(SENARE)

Hej igen, nu är eventet slut och vi hade bara en dressyrlektion i Moorlands paddock, vilket var ganska kul. Vi tjafsade lite (inte allvarligt) bara att alla inte höll avståndet och sådär, men det gör ju inget, inget är ju kul om det alltid är perfekt! Sen blev vi också lurade av Lucia i klubben, hon sa att hon var superrädd för att rida upp programmet som vi gjorde. Hon sa att hon skakade och lite så, jag tyckte faktiskt riktigt synd om henne, verkligen! Sen från ingenstans började hon skratta och vi fattade inget, förrän hon sa det: ''prankadeee''. Anyway det var ett jätteroligt event, verkligen!

Nu till det lite tråkigare... Jag har en sak som jag verkligen måste ta upp med er som spelar Star Stable Online. Det är att om du ser en klubb som har event, snälla gå inte fram och stör. Det kanske inte alla tycker men vi som är medlemmar i Alpha Stars Inc, gillar inte när människor kommer och förstör, och om man vill vara med, gör som ledaren säger, eller gå med i klubben! Kom inte dit för att förstöra och tjafsa, det retar oss väldigt mycket! Vill ni bli medlem i Alpha Stars Inc, så kan ni maila mig ( ssosigge@hotmail.com). Vi har klubbhäst och klubboutift, som de flesta har tillgång till! (Du måste inte vara Star Rider för att delta i Alpha Stars Inc. Säg bara till om du inte är Star Rider så att vi inte räknar med att du ska komma på alla event.)Vi tar absolut gärna in nya medlemmar! Men då finns det några saker för DIG att tänka på. Du som medlem ska se till att:

* Du, och andra i klubben kan beté er.

*Du ska inte bli arg om någon skämtar med dig, men det finns gränser.

*Du SKA säga till om du ser mobbning eller själv mobbar/blir mobbad.

*Bry dig om andra i klubben, och bjud med alla och inte bara några om du ska hitta på något.

*Du bör vara med på så många event som du kan! Klubben kommer först.

*Var ALLTID trevlig, även om du inte älskar alla i klubben, ha respekt, och du? se till att ha kul!

Vill du bli en Star? Maila mig, mailadress står ovan, eller breva till Cornelia Snowkeep! KOM IHÅG: du måste spela på servern Icy Volcano! Om du inte redan spelar där så kan ni byta, om ni har ytterligare frågor, eller vill ha mer information: Maila mig, mailadress står som sagt ovanför!

__________________________________________________________________

Jaja.. Nu är det färdigbabblat om klagomål! För vet ni vad? Det är julafton imorgon! Jaja, ni visste säkert redan, men ändå! Jag kan verkligen inte fatta det! Idag ska jag iallafall ha uppesittarkväll och bara mysa! Om jag ska prata lite om mig själv irl nudå, Jag färgade fåret imorse, eller jag blekte det! Det blev verkligen fint och jag är supernöjd. Jag har sett hur andra har blekt håret hemma och det har bara blivit gult, men mitt hår blev inte det. Dock var jag lite rädd att det skulle bli gult så jag sköljde ur färgen... efter 10 minuter... men men, jag ska färga det igen tills nyår. Bara så ni vet: Färgen jag använder är vegansk och sliter inte på håret. Den innehåller vitaminer som stärker håret och gör det fylligare. Mitt hår är superfint och fräscht just nu! Jag älskar mitt hår mer än vad jag någonsin har gjort. Om håret är näst intill svart så ska färgen sitta i i MINST 2 timmar. Jag tycker att jag borde ha haft i färgen i kanske 25-30 minuter istället för att jag skulle ha blivit nöjd med mitt resultat. Jag ville nog ha det ännu lite lite ljusare... Hoppas ni tyckte at det var lite intressant att få höra detta, jag personligen älskar att läsa om när någon färgar håret!

__________________________________________________________________

Det var allt för mig, lite ovanligt att jag skrev om mig kanske? Tack iallafall för att ni har läst och stort tack till mina läsare igår! Älskar att blogga och tror att ni uppskattar det? Kom ihåg att om ni har några frågor skicka ett mail till: @ssosigge@hotmail.com)

Ha det bäst! Love from Sigrid <3

Likes

Comments

Hej allihopa. Om ni läste blogginlägget igår så vet ni att jag hade mitt tredje event, men det var bara bullshit... Jag hade en träning irl som jag behövde gå på och då hann jag inte med eventet, som då är ett ridläger. Eftersom att jag inte är Star rider ;c så kan ju jag inte hoppa eller så, vilket resulterade i att klubben hade hoppning på ridlägret igår och så skulle jag få hålla min utrett idag, mitt tredje event någonsin att hålla i på starstable!


Anyway...''Facts about Sigge'' vi kör igång en liten typ TMI tag, så ni har lite koll...

1. Vilken server spelar du på? - Icy Volcano

2. Hur länge har du spelat sso?- Med  Sigge så har jag spelat i ett år ungefär.

3. Gör du alltid dagens skötsel och stallsysslorna? - Självklart gör jag alltid dagens skötsel, men inte alltid sysslorna.

4. Vad  heter du på sso (fullständigt) - Sigrid Sweetlee

5. Ärr du med i en klubb, vilken? - Jag är ridlärare för Alpha Stars Inc. 

6. Har du instagram, youtube, eller annan media där du spelar med  karaktären? - Endast bloggen...

7. Om du fick önska en värdekod, vad skulle du vilja ha för värdekoden? - Jättemycket starcoins eller typ Life time Star rider xD

8. Varför väljer du att blogga om SSO? - För att det är kul och för att visa att man kan ha kul även om man inte är Star rider eller stenrik med Star coins!  Men framförallt för att det är kul...

9. Ärr du dig själv när du spelar eller blir du en annan person? - Jag skulle säga att jag är mig själv när jag spelar.

10. När du var Star Rider, vart var ditt hemstall? - Steves gård, eftersom att det ligger så centralt och nära till mycket!

__________________________________________________________________

Det var allt för den tagen och nu tänkte jag avsluta med att sammanfatta vad jag menade i början :)... So, Eventet (uteritten) på ridlägret som jag skulle hålla igår, blev framflyttad till idag för att en träning irl som kom ivägen igår. Jag kommer att berätta hur eventet var och jag är Såå himla taggad  på att hålla i detta eventet!


Har faktiskt inte så mycket mer att säga, men hoppas vi hörs snart igen, och glöm inte att ni gärna får följa min blogg, eller om ni undrar något så kan ni skicka ett mail till: ssosigge@hotmail.com​ 

​Hejdå, Love from Sigrid!


Likes

Comments

Hej alla finisar!

Idag fick jag jullov, weeeyyy! Det skrev jag iochförsig igår, men skriver det ändå haha...

Anyway, idag (torsdag) så ska jag ha mitt tredje event någonsin på Star Stable. Det ser jag verkligen fram emot och har gjort det heeeela långa veckan.Eventet börjar klockan 16:00 men eventet fortsätter även klockan 17:00 för de som inte kunde komma klockan 16:00!

Om vi ska återgå till det jag skrev igår (att jag skulle klura ut ridvägar tills eventet idag) så har det inte alls gått särskilt bra.. Hittade bara en bra väg från där vi ska börja (Fort Piinta). Om ni vet någon bra väg så får ni gärna skriva det till mig ( e-mail: ssosigge@hotmail.com ). Tar även självklart emot andra frågor eller något annat, kollar mailen varje dag så skicka iväg något :)

Skriver mer ikväll om hur eventet vart, OCH vart vi red, osv. 

Det var allt för mig, Hejdå! Love from Sigrid <3

Likes

Comments

​Hej Allihopa!

Idag på starstable har jag haft, skittråkigt rent ut sagt! Inga roliga uppdrag och inget event med klubben. Och vad tycker ni om den nya uppdateringen? Jag tyckte faktiskt inte om den särskilt mycket. Jag vet inte vad mer de har ändrat på, men jag syftar på skyltarna som hänger över butikerna. 


Alpha Stars Inc. (min klubb)som jag från och med nu, kommer att kalla för Asi eller Alpha Stars typ. Anyway, idag var det ett event men jag kunde inte gå på det då jag hade lite saker att göra (irl). Eventet gick ut på att vi skulle levla. 


Direkt när jag loggade in förut så stod det att det var Moorlandschampionatet om 4 minuter, så jag sprang och anmälde mig och guess what, jag kom 5:a, vilket jag är GANSKA nöjd över. Nu är det snart championat igen MLC igen, så ska skriva lite mer kort bara...


Eftersom att jag äntligen får jullov imorgon så har jag ju massa tid för att spela, och även blogga, så ser fram mot jullovet faktiskt :)

När får ni jullov?


Efter Moorlandschampionatet sen så ska jag planera några uteritter (vägar då) som jag ska leda inför ridlägret...


Och om ni läste detta inlägget för att ni såg ''värdekod.'' så tänkte jag bara fråga vad ni tycker om att man måste skriva in värdekoder istället för att starstable teamet delar ut saker till alla? Jag tycker att det är bra att man skriver i en värdekod för att då får ju spelarna ta lite mer ansvar och hitta lite fakta.. aja det var allt för mig idag, vi hörs antagligen imorgon igen!


Hejdå, Love from Sigrid

Likes

Comments

Hej allihopa!

Mitt namn är Sigrid och ni kommer att få följa mitt liv här på sso. Jag tänkte inte säga så mycket mer om mig själv, det gör jag i ett annat inlägg, för idag tänkte jag skriva om mitt första event med min klubb!

(Ursäkta kameran Hahaha, har inte installerat något program).Iaf. Idag hade jag mitt andra event på star stable. Jag är ridlärare i klubben Alpha Stars Inc. (😍) jag hade en uteritt i Fort Pinta och det var supermysigt. Mitt nästa event som jag ska hålla i är på torsdag, då ska vi ha ridläger pch jag ska hålla i uteritterna.


Anyway... idag har jag även shoppat lite kläder och nu har jag bara 23 star coins, Oops...

Har även gjort alla ”lopp” och sysslor som går stt göra! Tycker faktiskt om Jingles frostiga lopp.... vääääldigt mycket....

Som sagt, förlåt för kameran! Det var iallafall allt för mig!

Likes

Comments