I onsdags 10:10 landade jag och Madeleine åter i Sverige efter 5,5 dagar i miami. En av dem bästa resorna någonsin. På sanning!!

Likes

Comments

Måltider

1mosad banan 1dl havregryn 2dl vatten.  In i micron högsta fart 2,5min.

Toppa med crunchy jordnötssmör, osötad äpplemos kanel kardemumma pumpafrön, blåbär, cashewnötsmjölk och choklad coconut mjölk.  Drömmigt frukost och mätt är man i flera timmar.

Likes

Comments

Sofia, Vardag, Måltider

Har glidit runt i träningskläder hela dagen och pimplat kaffe i mängder. Varit på soliga promenader med loppan samt rivit av ett pass på SATS.
Även värmt en matlåda till middag och stekt bananpannkakor till lunch.  Ätit bästa frukosten everrrr och bytt sängkläder i sängen. Också slösurfat i flera timmar samt sugit på den där karamellen som kallas framtid. Idag smakade den både surt sött och salt. Godnatt.

Likes

Comments

Sofia, foto

Har under senare tid börjat sakna att ständigt bära med kameran i väskan. Att kunna komma hem på kvällen och krypa ner i sängen med fyllda minneskort, en kopp kaffe och sedan låta tiden bara rinna iväg.

Tråkigt nog börjar min kamera bli om åren och som grädde på moset försvann laddaren till batteriet under flytten i somras. (Från Bromma till Telefonplan där jag och Gustav bor inneboende just nu) Så under typ ett års tid har kameran bara legat i en låda och samlat dam då den ej fick följa med till Asien.

Men nu är det dags. Eller ja, min plan är att till jag och Madde åker till Miami i Mars skall en ny laddare vara inhandlad och kameran vara avdammad och uppvärmd. Känns som ett ganska vuxet beslut att köpa en ny kamera senare in på året då jag förhoppningsvis börjat få tillbaka inspirationen igen istället för att förhasta någonting nu.

Och sen har Matilda (matildahammar.tumblr.com) fått upp mina ögon för TUMBLR. Så från och med nu hittar ni mig även där -> sofialarsson.tumblr.com. Det kommer förhoppningsvis att bli en liten sporre till att börja använda kameran igen då det är ett fantastiskt sett att visa sina foton på. In och kika vetja!

Likes

Comments

Vardag

Likes

Comments

Lately.

Likes

Comments

Söndag och andra advent. Även kallad sista dagen på en långdragen sjukskrivning.
Japp,  imorgon är det back tog reality och jag är lite nervös om jag ska vara ärlig.  Nervös över att kroppen inte riktigt kommer palla.

I fredags förmiddag bestämde jag mig för att baka lussekatter och koka saffranskola.  Enbart för att börja vänjas vid att stå upp en längre tid. Det hela slutar med att jag 3h senare deckar av utmattning i soffan och ett par timmar senare vaknar med träningsvärk.  LOL!!!  😂

Men det ska nog gå bra. Det är en Lunch vecka jag har framför mig så att komma hem vid 17 och ha möjlighet att somna i tid känns awsun.

Likes

Comments

<a href="https://www.bloglovin.com/blog/18365071/?claim=ty4hjr3fnyk">Follow my blog with Bloglovin</a>

Likes

Comments