Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

När ni inte känner att ni har något kvar att kämpa för, inget att fortsätta leta efter varje liten stund av lycka för så lägg all sista energi ni har kvar på dem ni älskar och tro att ni en dag kommer få vad ni förtjänar för jag hoppas helt seriöst av hela mitt hjärta att det existerar någon form av karma, världen får inte vara såhär grym mot folk som är godhjärtade rakt igenom.

Och glöm aldrig att ni aldrig är ensamma!

Likes

Comments

Jag hade ju då planerat att göra veckans stad/plats inlägget igår också men jag lyckades först att glömma det och sen hann jag inte, hahah! Men va inte ledsna för det för det inlägget kommer nu istället!

Denna veckan blir det lite bilder från staden som aldrig sover, NEW YORK!

I denna sjukt coola staden hittar vi till exempel frihetsgudinnan, Manhattan, Empire State Building och World Trade Center. Skulle vilja åka till denna stad bara för att se allt detta. Och tänk att se och gå på gatorna där Gossip Girl är inspelat?? Goals!

Likes

Comments

Hej folks! Nu är det måndag igen och jag har faktiskt rast nu när jag bloggar, hahah! Men det jag ville säga va att måndag brukar betyda att ni kommer få se mer inlägg per dag och lite mer tidskrävande inlägg några dagar framöver igen. Om jag inte sagt det förut så har ju jag en hel del att göra under helgerna och det är ju då mina två största intressen som tar den tiden. Och på veckorna lägger jag tiden på skolan och mycket mer på bloggen. Så om ni undrat varför det alltid blir mindre antal och inte så tidskrävande inlägg under helgerna och andra lediga dagar så är det just så att jag lägger tiden på mina bilar och crossen istället för att blogga, så nu vet ni det! Men nu är det ju då måndag igen och idag tänkte jag lista de tre bästa träningsskorna enligt Sportamore (länk här!) och om ni vill se hela topplistan har ni länk till det här! Btw, beskrivningen till varje sko är kopierad och klistrad in direkt från Sportamore's hemsida.

Nike free TR 7
Lätt, bra flexibilitet med en tidlös design Träningsskor ar skor som ger en bra stabilitet och som inte tummar på sin flexibilitet. Bra grepp i varje stopp och vändning du gör. Ventilerande ovansida ger dig bra andningsförmåga och håller foten sval. Runt foten i skon löper kablar ungefär som en romersk sandal, dessa omsluter foten ger dig en nära passform.

Länk här!

Nike flex trainer 7
Lätt, bra flexibilitet med en tidlös design
Träningsskor skor som ger en bra stabilitet och som inte tummar på sin flexibilitet. Bra grepp i varje stopp och vändning du gör. Ventilerande ovansida ger dig bra andningsförmåga och håller foten sval. Från underdelen av skon löper kablar som infäster vid skosnörerna. Dessa omsluter foten och ger dig en nära passform.

Länk här!

Nike metcon 3
Stabil för högintensiv träning
Träningssko med Flywireteknologi som ger skon en tight passform och adderad stabilitet. Yttersulans gummi har ett mycket bra grepp som hjälper dig i snabba förflyttningar.

Länk här!

Likes

Comments

Nu när vi äntligen har fått sommar, sol och värme är det ju också helt underbart att spendera dagarna i kjol så jag tänkte ge er lite tips på sjukt fina kjol-outfits, både till vardags, till fest eller stranddagar!

Bilderna är tagna från we heart it och vill ni få fler tips på kjol-outfits är det bara att söka på typ kjol/skirt eller nått liknande så finns massa mer inspo att hitta!

Likes

Comments

Fick hem lite nya kläder igår! Det svarta linnet (länk här !) och den vita luvtröjan (länk här !) Va det jag fick hem igår, shortsen är typ 2 år gamla från H&M och skinnbyxorna är från Nelly!

Likes

Comments

Hur kan folk tycka att detta är rätt? Hur kan folk medvetet göra såhär mot så många personer utan att ens blinka? Hur är det möjligt att personer som är så sjuka i huvudet, att de dödar för att de tycker annorlunda, ens existerar? Och vad har vi, resten av världen, gjort som är så ont så att vi blir utsatta för något såhär hemskt?

Om du tycker annorlunda än mig i världens samhällsfrågor, fine! Jag kan acceptera att du tycker annorlunda om du har en realistisk anledning till det men det finns ingen chans i hela världen att du har tillåtelse att förstöra så många liv just to prove a point. Och vad tror du att det ska göra? Dämpa folk som står på Ariana´s sida? Att det ska få oss att ändra åsikt för att vi är rädda? Du, inte en j*vla chans! Vi blir starkare efter varje fall och våran åsikt blir större och mer irriterad än någonsin.

Folk säger att alla är lika mycket värda, men hallå?? Folk som gör sånt här är inte värda något! Inte NÅGOT! Och de borde f*n inte ens få sätta en fot på våran jord.

Jag skänker all min kärlek till alla drabbade och hoppas av hela mitt hjärta att vi kan få stopp på detta hemska<3

Likes

Comments