Hej!
Jag har redigerat en bild som jag blev super nöjd med! Jag har den som profilbild på både Skype, ig och jag ska ha den på yt också. Borde jag ha den här också?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!
Efter typ 1 timme så lyckades jag ladda upp stall videon! Sen skulle jag ladda upp min andra video på Drive vilket skulle ta 30 min enligt datorn. Efter typ 10 minuter så startade jag om nedladdningen. Då stod det 40 minuter helt plötsligt. När det hade gått ca 36 minuter så gick strömmen och då skulle den ladda ner i ytterligare 40 minuter... Efter det så fick jag starta om min dator efter som strömmen gick.... Sen, när nedladdningen var klar var klockan ganska sent och jag skulle stänga av. Idag så har jag öppnat videon och börjat redigera. Då så insåg jag att jag inte kan speeda på min mobil... Lite senare ska jag skicka videon till vår iPad, för där kan jag speeda. Så videon kommer antagligen upp nån gång ikväll!
Puss, puss

Likes

Comments

Hej!
Nu har jag ig! Gå gärna in och följ mig: tindraflowerlord.
Det var allt just nu!
Puss, puss!

Likes

Comments

Hej och Glad Midsommar på er!
Just nu har jag redigerat och laddat upp min stall-video på Youtube. Nu ska jag redigera en speed levling som jag filmade i morse. Jag skulle föra över en 10 minuters video till Google Drive och så möts jag av detta:

Ja, det är randigt för jag fotade med mobilen. Men asså är den seriös?? 30 Minuter för att ladda ner en video till Drive. Hur tänker den? Och det går ju inte framåt! Den har stått så i minst 5 minuter nu! Ja, jag har världens sämsta tålamod haha. Men när jag redigerade min stall video så tog det ca 10 minuter att exportera videon och sen ytligare 30 minuter för att över föra videon. Suck. Det blir väl att sitta framför datorn hela kvällen antar jag... Men Aja. Jag ska inte klaga! Hoppas att ni har en fin midsommar!
Puss, puss❤️

Likes

Comments

Hej!
Egentligen skulle vi paddla idag med skolan och sova i tält osv. Men vädret är ju skit så det blev inget med det.... Iallafall så bakade ena gruppen chockad bollar och den andra gruppen äppelpaj. Jag fick baka äppelpaj och det var kul! Fast våran paj var slut när dom kom till oss så vi fick äta av den andra.
Puss

Likes

Comments

Hej!
Jag har äntligen lyckats ladda upp videon när jag köper Kingen! Och den videon gjorde mycket! Jag har just nu 19 premunanter på YouTube! Jag är så glad! 19 Premmunanter på typ 4 månader! Det är ganska bra tycker jag!
Puss

Likes

Comments

Hej!
Jag har skaffat instabox! Första bilden är på Mio !
Puss

Likes

Comments

Hej!
Jag sover över hos Cece en natt TILL!! Och vi var ute och busade med hennes storebror! Mina fötter! Asså jag kan inte SÄGA hur smutsiga dom var! Jag kan lägga in en bild på hur dom såg ut då och hur dom ser ut nu! Det är STOR skillnad! Ja, jag vet! Första bilden kommer från Snapchat...Jag har aldrig haft så smutsiga fötter... Jaja! Sluta nu att prata om dina fötter!
ÄNTLIGEN så har videon där jag köper Kingen har kommit upp! Jag testade att ladda upp den IGEN och sen laddade jag om sidan... Voilà! Nu är klippet uppe och jag och Cece sitter och kollar på varsin mobil... Aja...
Bye

Likes

Comments

Hej!
För några timmar sen så körde jag Jorvikstallets champ och jag kom 2:a!! FÖRSTA ROSSETEN I MITT SSO LIV!!!!! Jag är lycklig! Den är så himla fin också! Nu kommer Kingen i all framtid stå med träns för att han ska kunna ha rosetten på sig i stallet! Han kommer antagligen få ha den tills jag kommer 1:a på nåt champ eller om jag får en rosset som är finare än denna! Jag är så lycklig just nu! Jag köpte Kingen för att kunna ha honom som tävlings häst och var får jag för resultat? Jo jag kommer typ 4-5:a på varje champ jag kör!! Fast det är lite jobbigt för på två olika champ så har jag varit 2:a men failat precis i slutet och blivit typ 4-5:a!! Fast Aja... Träning ger färdighet!
Godnatt!

Likes

Comments

Hej!
Nu sitter jag och Cece (Cecilia Appleberg på Sso) och kollar på Sune i fjällen!
Den är väldigt rolig!
Nu vi har två påsar popcorn och fläder saft.
Nu ska vi fortsätta att mysa och ha trevligt!
Puss!

Likes

Comments