Har ni ibland tänk på hur efterbliven man är? Någon upprepar något och efter tredje upprepningen så fattar man fortfarande inget. Istället så väljer man att nicka och säga jaaa-aa så sant så sant så har man egentligen fattat noll. Fatta hur pinsamt när personen sedan frågar fattade du vad jag sa och man ba... Ja du... AHHAAHHAHA
Känner ni igen er? Det gör jag i alla fall. Det finns en kille i min klass, jag förstår aldrig honom till och med när han säger mitt namn så jag ba jaa-aa men det är så det ligger till, så är det bara mitt namn han har sagt. Ooff sån pajas är jag hahaha.
-Du?!?
+Jaa-aa så sant så sant 😂😂😂
-.....

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Få bort ricinolja från håret lätt! Den metoden som jag använder sliter varken ut håret eller skadar den på olika viss. Jag är riktigt nöjd med den och den funkar, nu så vill jag överföra metoden till mina läsare. Eftersom det är många som använder ricinolja så kan det vara svårt att ta bort oljan från håret eftersom det är så tjockt och kletigt.
Jag fick googla runt i flera timmar tills jag hittade ett knep som funkade men gud så värt. Iaf här kommer steg för steg hur du ska göra för att få bort oljan från håret.

 Här har ni en tjej som har ricinolja i håret.

Efter att ni har kletat in massan i håret och väntat de timmarna som man ska. Så går ni in i duschen.
När ni är inne i duschen! OBS:!!!!!!!! Tänk på att inte blöta ner håret än. När håret är torrt så tar ni ett par klick balsam och maserar in i håret där ni har ricinoljan. TÄNK PÅ ATT DU SKA DET MEDAN DU HAR TORT HÅR OCH INTE BLÖTAT NER DET ÄN. Gnugga in riktig noga.


Själv så anväder jag den blåa balsamen från head&shoulders.
Som sagt efter att du har kletat in balsamet så ska du skölja ut den riktigt noga. Skölj till du känner att balsamen har lämnat håret.
Nu är ditt hår blött.
Nu är det viktigt att ni läser noga här!
När ditt hår är blöt så ska du ta ytterligare ett par klick balsam. Gör som ovan och gnugga in det i varje hörn utav håret. Gnugga tills du inte orkar och sedan sköljer du ut riktig noga det med.
~~~~
Nu så har du fått bort oljan ur håret. Nu så kan du tvättade håret som vanligt. Ta en klick schampo  och masera in det noga. Upp till er hur många klick schampo ni tar men jag brukar bara ta en klick. Sen så efter att ni har schamponerat så har ni lite balsam på topparna så vips har ni fått bort oljan från håret!
~~~~~~~~
Smart oh inte skadligt eller hur ??
Metoden får 4½ stjärnor utav 5 möjliga eftersom det är så jobbigt att gnugga in hela tiden och mycket balsam går bort!:D

 

Likes

Comments