Hade en riktigt riktigt dålig dag på fredagen så vilmer och jag lagade middag på kvällen vilket var riktigt mysigt och räddade ändå slutet av dagen

"Bara så du vet så kommer jag sitta utan tröja" ok tack det funkar

Vi lyssnade på Justin Bieber och gamla 2000-talslåtar :-) Sedan gjorde jag inte så mycket mer förutom att vara sjuk. Skulle fira Lucia som fyllde 18 och kände mig som världens sämsta vän som inte kunde vara där och dansa in hennes födelsedag. Har dock sett klart säsong 1 av bron och påbörjat säsong 2. Så fkn bra! Hade sett första avsnittet en gång innan och tänkt "detta var ju överhypeat" men sen så ba :ooooooooopoooo wat is dis

Är dock trött på att hennes kollega ska va fkn otrogen hela tiden, är rent allmänt trött på män som är otrogna i filmer. Det är så sjukt vanligt???? Vad jag har märkt är det faktiskt fler män som är otrogna mot sina kvinnor än kvinnor mot sina män i majoriteten av de filmer jag ser. Blir så sur på detta, för att det antagligen inte är sant alls men kan ändå inte låta bli att tänka att alla män efter typ 10 år i ett äktenskap ba "mmmmm fresh meat" såfort en 15 årig tjej går förbi. Blir SÅ äcklad.

vi e så duktiga:-)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kolla! Min mamma! Så fkn snygg:o Vi har samma gener =thank you god :-)

Tänk att mina föräldrar hållt ihop sen de va sjutton? Blir typ avundsjuk när jag tänker på det. Varför håller vissa par och andra inte? Tror ju på slumpen men vill ändå tänka att det är ödet.

Likes

Comments

Det är så himla typiskt att önska att man är frisk när man blir sjuk, att det är det enda man önskar sig, att man tagit det för givet. Det är som när man är täppt i näsan och minns de fina stunder då luft kunde strömma in och ut genom näsan utan att man halvt kvävde sig. Så är det för mig nu. Är irriterad på mig själv men samtidigt så ska jag faktiskt försöka uppskatta allt jag har efter detta. Jag tror jag lätt glömmer det i stressen. Så är det nog faktiskt. Usch, aja, nu får jag leva såhär ett tag till.

Funderar också på livet efter studenten. Hur kommer jag må? Vad ska jag göra om jag inte kommer in? Vad ska jag välja när jag ska söka? Vad har jag för genomsnitt betygsmässigt just nu? Måste jag bestämma mig nu? Kommer jag känna mig misslyckad? Kommer jag ha kvar de vänner jag har nu? Vilka kommer flytta? Vilka kommer stanna?


Only time can tell, såklart, men ändå. Min hjärna är alltid ett virrvarr av tankar och känns lite som att det inte går att sättaa stopp för dem. Var glad att ni inte är Simona, 18 år, ett stort frågetecken.

Likes

Comments

Likes

Comments

har varit ensam hemma denna helg så har fått besök av dessa fredag och lördag samt gått ut med thass en hel del. jag har blivit sämre på att ta bilder när jag gör saker, orkar inte riktigt ta upp mobilen, lever istället i nuet och tar bilder när det är mer lägligt. tänker att det är januarideppen, speciellt då jag har ett fysikprov väntandes nästa vecka. gud, vad jag INTE kommer sakna fysik, mitt största hatämne någonsin. ska bli rkt full och dansa helgen efter det. fram tills dess måste jag plugga röva av mig. ah? hur kan ett ämne vara så ointressant? klapp på axeln till mig då jag ändå orkar göra det. något positivt iallafall!

"vi kan dricka te och mysa" sa vi.

men tyvärr uppskattar vi nog alkoholkonsumtion mer.

<3

Likes

Comments

Likes

Comments