Blazer: Vintage T-shirt: Mango

Min nye gule blazer, er helt klart en favorit denne måned!

//Simone Sigfredsen

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Smykker: PurgatoryPlaythings

Okay, jeg faldt over en instagram idag, hvor de lavede de her smykker. Først blev jeg på en måde en smule forarget - da min første tanke var, at det var super ulækkert at bruge menneske tænder i smykker. Tanken om, hvem har mon haft min nye ring siddende i munden agtigt. Puhaaa...

Men jo længere jeg scrollede ned, jo mere vænnede jeg mig til tanken og jeg syntes faktisk at de på en eller anden måde er sindssyg smukke. Tænder minder på en skør måde lidt om diamanter. Nogle er flottere end andre, og ikke én eneste er identisk med en anden.

Det er en ret crazy ide, og er egentlig ret hooked på den lige nu da jeg faktisk syntes, at det er nogle sindssyg smukke smykker - men synes stadig det er lidt grænseoverskridende...

Ville lige dele det med jer, måske det bare er mig der er lidt sart?

//Simone Sigfredsen


Likes

Comments

For lige at forklare det her indlæg, er det sådan at jeg er blevet kæmpe storforbruger af den funktion på instagram hvor man kan gemme andres billeder på ens profil. Det er kun en selv der kan se hvilke billeder man gemmer, men jeg bruger det meget når jeg ser billeder der inspirere mig på den ene eller anden måde.

Så jeg tænkte at det ville være meget sjovt at dele med jer hvilke billeder jeg finder inspirerende i løbet af en uge. Hvis det er noget I synes er sjovt at se, ville jeg poste et indlæg hver søndag med de billeder jeg har fundet inspirerende i løbet af ugen.

//Simone Sigfredsen

Likes

Comments

Pels: Copenhagen luxe Blazer: Vintage Clutch: Mango Bluse: Zara Solbriller: Vintage

En ære at blive spottet af Man Repeller til Paris fashionweek. Har fulgt dem i flere år, og de gør et virkelig cool stykke arbejde. Tjek dem ud!

//Simone Sigfredsen

Likes

Comments

Cafe: Café des arts et métiers

Solbriller: Vintage Jakke: Vintage (paris) Skjorte: Zara Clutch: Mango Blondetrøje: Unknown

Vi havde planlagt at vi ville spise morgenmad/brunch på en super lækker cafe der hedder wild in the moon - men der var simpelthen så overcrowded at vi ikke kunne overskue det. Pludselig var klokken slået 13, og vi valgte at tage det første og bedste sted vi kunne finde i solen. Så vi endte på den her rigtig hyggelige restaurant ved navn Café des arts et métiers. Deres burger er for sindssyg, og kan virkelig anbefale stedet hvis du befinder dig i marais området.

Om aftenen var vi til et aftenshow, som jeg var ret vild med. Hele showet var i en billig genbrugsbutik lidt uden for "indre" paris. Stemningen var helt i top, og en super cool ung designer der stod bag kollektionen.

//Simone Sigfredsen

Likes

Comments

Gennem de sidste 6-7 måneder, har jeg modtaget rigtig mange mails og beskeder fra nogle unge mennesker der ikke helt har kunne finde rundt i, hvad det egentlig er jeg laver til hverdag. Så derfor tænkte jeg, at det nu var på tide at skrive lidt mere detaljeret, hvad det helt præcis er jeg laver.


Flere tror at jeg går på Øregård gymnasium, da jeg har en del dejlige venner der går der. Men det gør jeg IKKE. Jeg har gået på Øregård i 1,5 år. Men gik ud for lidt over et år siden, for at forfølge min drøm. Jeg elskede at gå der, og jeg savner det stadig hver dag - men jeg er rigtig glad for at jeg tog chancen at gå ud, og være så heldig at lave det jeg laver nu.


Efter jeg gik ud af gymnasiet, startede jeg på en lille skole i Holte hvor man lærer en masse om design, textil, mode osv. Jeg ville rigtig gerne starte på designskole, og tage en uddannelse som modedesigner/beklædningsdesigner. Så efter jeg havde hygget mig på Textilskolen (som jeg virkelig kan anbefale hvis man vil lave noget kreativt, som karrierevalg i fremtiden) valgte jeg at søge ind på Margrethe-skolen, som er en bachelor inden for modedesiger/beklædningsdesigner.


Jeg var så heldig at komme ind her i sommers, på trods af at jeg på det tidspunkt kun var 17 (og man skal være 18 for at søge ind). Men jeg fyldte 18 lige inden jeg startede dog!. Så det er egentlig det jeg laver nu. Jeg læser altså på mit første år i min bachelor som designer, og jeg ELSKER det! På kun 7 måneder har jeg allerede udviklet mig meget mere end jeg nogensinde havde forestillet mig på så kort tid. Og for hver dag der går, føler jeg at jeg kommer en smule tættere på mit mål, som er forhåbentlig at kunne leve af, at lave det jeg elsker en dag.


Jeg får meget ofte spørgsmål omkring, hvordan jeg vidste at det var det jeg ville i så ung en alder. Og for at være helt ærligt, synes jeg det er et meget svært spørgsmål at svare på. For på den ene side, er det meget svært at bedømme om man er dygtig til det man laver, når stil og mode er så stor en smagssag. Men på den anden side, er mit svar egentlig forholdsvis simpelt. Det er det der gør mig glad. Og jeg er altid glad når jeg får lov til at være kreativ og designe og komme ud med mine ideer.

Billeder fra mit reconstruction projekt (vi lavede nye designs ud af gammelt tøj).

Jeg håber at jeg fik besvaret jeres spørgsmål nogenlunde ordentligt, og I må altid skrive hvis der er noget I undrer jer over.


Og til jer der har samme drøm som mig, kast jer ud i det! Hvad er det værste der kan ske? At I finder ud af at det måske ikke var det, men noget andet i drømmer om.


//Simone Sigfredsen

Likes

Comments

Blazer: Vintage T-shirt: Mango Flæsebluse: Zara Pels: Copenhagen luxe Solbriller: Vintage

Vi havde en forholdsvis hektisk dag, men vi fik tid til at drikke vores morgenkaffe ligesom de andre dage. Vi var til nogle forskellige shows, som jeg desværre kun fik taget videoer af.

På enden af dagen var vi forholdsvis udmattede, men vi sluttede den dog alligevel godt af med noget godt mad og massere af drinks... ups.. (vi kunne heldigvis sove lidt længe dagen efter).

//Simone Sigfredsen

Likes

Comments

Cafe: KBCafé shop

Vi kunne godt lide at drikke vores morgenkaffe på en lille lokal restaurant i det område vi boede i, før vi startede vores ret så hektiske dage. Caféen serverede alle deres varme drikke i de fineste blå kopper, hvilket vi synes var ret sødt.

Solbriller: H&M Bomberjakke: Mango (milano) Clutch: Mango (milano) Bukser: Lavet af mig selv Sneakers: Adidas

Efter vores lille morgenkaffe hoppede vi hurtigt videre, til nogle shows vi skulle se i Marais.

Pung: Lille "ukendt" butik i Marais.

Lille "ukendt" butik i Marais.

Vi gik rigtig meget rundt i Marais, så det blev også til en del kaffepauser, hvor vi lige kunne samle os igen.

//Simone Sigfredsen

Likes

Comments