Det är hon som gör mig lycklig och betyder verkligen allt för mig.Hon får mig att hoppas på allt , underbara älskade älskling du är så vacker och så perfekt och så speciell vad vore jag utan dig ? Skulle inte vara någonting , du har hjälpt mig så mycket mitt liv är perfekt med dig , skulle någonting hända dig så skulle jag vara helt förstörd vill att du ska må bra för mår du bra så mår jag bra , du är verkligen mitt allt , jag älskar dig så obeskrivligt mycket min underbara älskling ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

you are the most beautiful person in this world

Hej alla söta människor 

jag har inte bloggat på enormt länge men har massa skola och massa arbete varje dag och sen så sitter jag ofta och spelar gitarr och försöker att komma på nya låtar, och det har varit massa uppträdanden med The curly head band som vi heter just nu 

har också börjat att lägga upp mer covers på youtube och kommer länka en och det är med The curly head band från ett uppträdande med en cover låt på UKM i hagfors,

https://www.youtube.com/watch?v=cML_Cl56mbY


Nu ska jag gå och lägga mig för har skola imorgon och imorgon så är det en väldigt speciell dag för mig men det berättar jag mer om imorgon , puss och kram 


Likes

Comments

Hej allihopa!
Har inte bloggat på ett bra tag men det har hänt så enormt mycket , har blivit opererad i höger benet , har fått nya ledband så nu går jag runt med ett 8 kilos benskydd på benet som jag ska ha till januari!
Och blev opererad på SöS i Stockholm i torsdags och hoppas att benet blir bättre snart och att dom skruvar upp skriven på benskyddet så att jag kan böja benet!

Idag så kommer några kompisar över till mig för att ta hand om mig med tanke på att jag inte kan göra så mycket och det är ganska jobbigt!
Kommer också att börja lägga upp covers här då och då så får hoppas att ni kommer att gilla det, och kommer också sprida några av mina vänners låtar så hoppas att ni gillar dom låtarna också!

  • 16 Readers

Likes

Comments

Hej alla , just nu sitter jag och emmi och skriver en bok som sen kommer att publiceras och skola står för de för skulle aldrig betala för det själv.

ska strax ta en break .kommer skriva mer sen för har inte så mycket tid nu , aja men glöm inte att kolla på min bästa väns blogg

http://www.nattstad.se/emkk

hon har haft 10 000 bloggar innan typ men denna gången sa hon att hon skulle vara seriös.

På fredag kanske det händer ? hoppas det iallafall längtar enormt mycket

lev medans du kan ! man vet aldrig när man är borta

Likes

Comments

Hittade en video när jag stod på scenen i Kristinehamn på Ukm tror att det var början på året kommer faktiskt inte ihåg om jag ska vara helt ärlig :)

Likes

Comments

Just nu sitter jag i skolan och har no vi ska göra någon uppgift men jag fattar faktiskt ingenting utav den och läraren kan ju inte förklara så att jag förstår heller , slutar 14:30 idag och då ska jag hem tror jag och sen efter det så blir det nog att va med kompis men jag vet inte , håller ju på med en sak hemma så får nog göra det först eller träna på prov före för var sjuk i fredags då vi hade prov .

Någon dag så ska jag tatuera mig och jag längtar som fan om jag ska va helt ärlig,får tatuera mig helt gratis och det är mycket bättre än att betala för den .

Och sen så hoppas jag att jag får ta piercing också funderar på att ta i läppen eller i naveln , har jätte många piercingar hemma men har ingen användning för dom

Brukar ju oftast lägga upp en bild också men sitter vid en utav skolans ipads så kan inte det , och det kanske blev ett långt inlägg men hoppas ni orkar läsa

Va dig själv och låt ingen annan bestämma över hur du ska vara !

Likes

Comments

Jag säger hela tiden att jag ska bättra mig med bloggandet och uppdatera nästan varje dag
men kommer nog aldrig bli en sån person som kan göra det , för jag har enormt mycket att göra ,
har tex. Skolarbete och sen så håller jag på med en till sak med det avslöjar jag inte än för det får ni faktiskt vänta med !

Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket , har mest varit hemma och spelat gitarr och sjungit lite , har nästan inte orkat att göra någonting eftersom att jag sover soppas lite så är alltid trött nästan.

Tänkte att ni kunde få en bild på mig så att inte bloggen blir allt för tråkig

Jag och min bästa vän
Hon och jag har bråkat en hel del på sista tiden men stay strong and move on ! Man går vidare ifrån de löjliga bråken !

Hej då ni får ha det så bra så länge !:)

  • 132 Readers

Likes

Comments

Hej alla , just nu så sitter jag i skolan och håller på med en engelska uppgift man ska skiva om en resa som man har gjort eller en resa som man vill göra eller något sånt.ska sen iväg och kolla mitt ben hos skolsköterskan så att hon kan skicka en remiss till läkaren så att läkaren kan fixa mitt ben eller något ;)

Efter skolan så ska jag bara vara hemma och spela gitarr eller något.

uppdaterar mer sen om jag hinner :)

be yourselves and everyone else will be 2

Likes

Comments

En del av en cover ;)

Likes

Comments

Hej alla

idag så ska jag och Emmi åka på bio i stan kommer bli sjukt kul faktiskt , senare idag så vet jag faktiskt inte vad jag ska göra helt ärligt. men på måndag kväll så drar jag ifrån Värmland och jag längtar som fan skriver mer sen när jag kommer hem så ni får ha det så bra så länge kanske slänger upp några bilder då också men aja haiida!

Du vet väll om att du är värdefull , du är lika värdefull som alla andra

Likes

Comments