• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Nouw
  • Tiktok
  • Twitter
  • Youtube

Eye Cream 

Innehåller affiliate-länkar

Hej hej,

Jag ville bara komma in och tipsa er allihopa som inte använder ögonkräm och behöver eller vill testa en ögonkräm att faktiskt klicka hem Estee Laueder ögonkräm.. Jag har använt den dagligen i 2 månader och tycker att mina ögon ser mycket piggare ut än innan. När jag applicerar ögonkrämen tycker jag att krämen är mycket behaglig och känns lugnande. Den doftar också gott. En stor rekommendation.

Rengör ansiktet först och torka ansiktet , applicera sedan serum, därefter ögonkräm och ansiktskräm.

Här kommer en snabb länk till ögonkrämen jag använder, klicka här.

Gillar

Kommentarer

Nya kläder

Hej,

Två inlägg på mindre än en vecka, vad är det som händer? hehe.. ja det är helt galet..

Jag unnade faktiskt mig några shcysste outfits från NAKD för ett tag sedan, jag tänkte att det kunde bli fina outfits nu till sommaren. Min absoluta favoritoutfit är klänningen i mitten, den är ju bara så himla söt, eller hur? Tänk den på en sommarfest eller gå och fika med den, CUTE! Outfit 3 består av en svart topp med axelvaddar och grå kjol med skärp. Tycker den outfiten är ganska cool men ändå stilren och jag tänker att man kan både klä upp och ner dessa plagg. Gå på fest, stan eller kanske arbetsintervju.

Nu hoppas jag bara på en fin sommar så jag kan använda nya kläder.

Har du också unnat dig något till sommaren? Berätta gärna.

Gillar

Kommentarer

Skånes Djurpark - Camp Oak

Hej på er,

Det var ett tag sedan men jag kan ändå se att det är några som klickar in då och då, vilket är kul. Tur någon tror på mig,hehe. Jag ska faktiskt börja lägga upp fler bilder och videos nu. Det kanske inte blir jättemycket text men det kan komma en och annan text här och där men det kommer inte att vara min prio. Dessutom har jag inte ett super spännande liv längre...

För ett par veckor sedan åkte jag, Emma (min syster), James och Sofia (min kusin) till Skånes Djurpark för att tälta på deras Camp Oak. Jag vill bara säga en sak och det är att denna upplevelsen vart helt AMAZING! Jag rekommenderar alla som kan ta sig till Skåne att åka och tälta på Camp Oak. Trots att vi inte hade kanonväder (det regnade lite) så vart vi ändå supernöjda med vårt äventyr hos Skånes Djurpark.

Det vart helt utmärkt service, de som jobbade visste mycket och lade barnens namn på minnet direkt och pratade mycket med dem. Det är ju därför man är där, för barnens skull. De som jobbade visste verkligen vad de höll på med, lade fokus på barnen och gjorde så alla kände sig välkomna och hade det bra. Det vart god middag samt god och lyxig frukost. Hela schemat när parken var stängd var perfekt. Man fick en rundtur och fick mata många av djuren vilket uppskattas både för barn och vuxna.

Titta gärna in videon ovan, den är inte speciellt lång. James tyckte detta vart super häftigt och vill gärna åka tillbaka för att tälta på Skånes Djurpark. Det häftigaste vart när han hörde vargarna yla på kvällen.

Gillar

Kommentarer