Header

​Ja som rubriken lyder, jag söker träningskompis. Är du som jag, mån om träning och älskar att svettas ordentligt och kämpa hårt, dååå kanske du vill bli min träningskompis. Haha aa eller bara vill ha någon att gå långa härliga promenader med. Har ännu inte hittat någon kompis som gillar att träna och även mycket, såå bor du i Jönköping, diggar att träna och också är ute efter någon som kan pusha och hjälpa till så är jag frivillig! Skriv en kommentar och jag blir mer än glad!​

Likes

Comments

Godmorgon!
Vaknade upp vid 8 och har suttit och avnjutit två koppar av det finaste som finns, alltså kaffe och lite yoghurt. Dagen idag är inte speciellt planerad mer än att jag ska ta en skön pw med två gurly gurus senare idag. Tänkte kanske ta fram bakfingrarna idag och ge sig på att baka en morotskaka fredagen i ära.

Är sugen på att hitta på något i helgen men vet inte riktigt vad, de flesta av vännerna åker hem till deras hemstäder nu över helgen så är i princip själv i Jönköping. Mesen verkligen sugen på att göra något, så vet du något som händer här eller någonstans runtomkring så update me please!
Hoppas ni har en skön Fredagsmorgon och avnjuter en lugn och härlig frukost.

​Vill bara poängtera hur vackert allt är på hösts, få inte nog av alla fina löv och allt som hör till!

Likes

Comments

Hej, hejsan, tjena, tjenare?
Ja jag har inte rikligt koll på vad eller hur jag ska skriva, men hej, välkommen till min blogg. Sara heter jag och är heeeelt ny med de här med bloggande, ta fina foton osv, men jag tycker sånthär är roligt. Jag är en tjej på 21 år som är född och uppvuxen i Skåne men bor numera i Jönköping då studierna fick mig att flytta hit. Läser min tredje termin på sjuksköterskeprogrammet på Hälsohögskolan här i Jönköping. Jag är en glad och sprallig tjej som är fylld av energi och skratt. Älskar kläder och allt därtill. Träning är mig även varmt om hjärtat. Aa där har ni lite om mig, vi får se hur detta kommer gå, är som sagt en gröning på det här men hoppas att det ska gå vägen och att jag få lite koll på det hela. Men ja varmt välkommen hit, hoppas du ser lika mycket fram emot detta som mig!

Likes

Comments

Title