Jag tänker sluta blogga, helt och hållet. För jag har mycket som händer just nu och när jag väl får tid så vet jag inte hur jag ska kunna skriva ner allt på bloggen. Jag startade den här bloggen för att kunna skriva av mig och få ordning på allt i mitt huvud men nu vet jag inte hur jag ska kunna få ner allt i ord...så jag kommer försöka bli bättre på att uppdatera dayviews istället.

min bdb : http://dayviews.com/doubleinfinity/

jag tänker ha kvar bloggen om jag någon gång i framtiden vill börja blogga igen, men det är inget jag planerar nu iallafall..

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

förlåt för den dåliga uppdateringen...men mina känslor är bara kaos idag så vill inte skriva massa jobbigt här, iaf inte mer än vanligt.

så vi hörs imorgon !

och så här är mina känslor idag...upp och ner, hela tiden. Och lite huller om buller.

Likes

Comments

Godmorgon !
Mådde ganska så dåligt igårkväll när jag skulle sova, ibland kommer det tillfällen då jag är riktigt osäker med mig själv och då känns det som om jag gör fel hela tiden, att jag är konstig, att jag gör bort mig. Så jag sov riktigt dåligt inatt..är fortfarande jobbigt men nu ska jag försöka tänka på något annat..

som att det är underbart väder idag igen, jag har börjat få nageltrång som gör riktigt ont, kanske ska vara med Cathrine idag och typ massa andra tankar som inte har något att göra med det jag nämnde där uppe..

nu måste jag fixa mig och sen gå ner till bussen...

Likes

Comments

Vart verkligen störtkär i den! Var en typisk Sarafilm, som mamma skulle ha sagt :D hade typ allt, spänning, drama, kärlek och massa bra <3 defenetivt="" inte="" sista="" gången="" jag="" såg="" den="">

och med de två underbara bilderna som finns här nedanför så säger jag godnatt !


Likes

Comments

 ...allt som har med kärlek att göra! är det för mkt begärt att man vill hitta någon som visar intresse, som hör av sig först, som frågar saker, ringer helt oförberett, verkligen visar att man betyder något? jag är så less på att vara den som alltid ska måsta höra av mig medans den andra personen suger på det. 

Jag vill int känna såhär gällande kärlek och känslor. För det finns säkert så mkt underbart med kärlek om man hittar den rätte... jag har blivit sårad alldeles för många gånger och det gör så jag är så känslig och sårbar när det kommer till just det, kärlek & känslor...

Likes

Comments

Ikväll ska jag äntligen få se den filmen! jag och Katarina ska se den på bio :D för er som inte vet så skrev Stephenie Meyer The Host, och hon skrev också The Twilight Saga ! jag fick boken The Host av mamma för väldigt längesen, men läste aldrig ut den. Men nu har dom gjort en film av boken och den verkar galet bra. Premiären var bara för någon vecka sen :) ska iaf bli riktigt roligt!Likes

Comments

Hej!
Gick riktigt bra på praktiken idag, var lite folk som jobba idag så det var skönt :) blev dock en stressig morgon....bussen stannade inte vid konsum och det fanns ingen stoppknapp så den fortsatte in på stan, men vid första stopp så hoppa jag av och fick gå ner t badhusparken och sen gå över bron till konsum. Var ju heller inte klädd för att ta någon promenad så kändes som jag skulle frysa ihjäl...menmen..kom bara till kunsum ungefär en kvart senare än vad jag egentligen skulle, så det var ju bra !

Har varit ute med hästen ett tag också, både hon & jag behöver motioneras så gick några varv runt "ridplanen" och sen ryktade jag henne ! så nu tänker jag gå ut och plocka upp allt hår efte henne :P och sen när jag kommer in igen ska jag berätta om en rolig sak jag ska göra ikv :D

hörs snart då!

Likes

Comments

Jag hann tyvärr inte med något inlägg efter träningen igår...men först när Katarina kom hem så åt vi god middag, sen gick vi ut för att köra longering med hästarna, var riktigt roligt att få hålla på med dom eftersom det var så längesen sist! och efter det så åkte vi och träna. Förut brukar jag köra runt 10 min- en kvart på indoorwalking maskinen. Men igår körde jag en halvtimma och herregud va jag var trött efter det men kändes samtidigt riktigt bra :)

sen när vi komma tillbaka så vart det lite kvällsfika och sen gjorde jag mig i ordning för natten. Andreas skulle ringa så vi pratade ganska länge, och sen var jag så otroligt trött...men ska försöka var bättre med uppdateringen idag :) fast nu måste jag fixa mig innan jag ska ner t bussen och åka till praktiken ! hörs sen, puss

Likes

Comments

Nu kommer snart Katarina från jobbet och då ska vi fixa middag och sen åka och träna. Känns riktig bra må jag säga...har inte tränat på ett tag nu, så längtar!

Har ett möte på torsdag med navigatorcentrumet och studievägledaren på skolan som jag sökt till. Så då får vi väl se vad om händer...hoppas Katarina kan följa, är ju som inte helt hundra på va vi ska prata om ! men det blir nog bra:) måste iaf se vad det finns för möjligheter till hösten...eftersom jag har väldigt svårt att vistas i skolmiljö...menmen! nu ska jag fortsätta läsa tills Katarina kommer, ja skriver innan jag går och lägger mig ! puss

Likes

Comments

Har nyss kommit tillbaka efter praktiken. Har som vanligt riktigt ont i fötterna...menmen, det är riktigt vårväder ute, så jag tänker ta med mig filt, musik och min nya bok och sätta mig ute och sola efter jag ätit lunch ! skriver mer sen :)

Likes

Comments