Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Har varit förkyld hela helgen. Och idag är min röst helt borta och är dunderförkyld. Roligt :( nej men iallafall så blir det inget stall för mig idag tyvärr. Istället blir det film hela dagen. Men tänkte faktist redigera en film på Tequila idag och ladda upp på you tube.

Tequila har skött sig jättebra hittills med tanke på att det är nytt stall och så. Hon är väldigt lungn för att vara hon om man kan säga så :) hon är ju lite sprallig i sig själv så på det sättet är det ju bra!

Var på hööks i lördags och köpte en lädergrimma, förbygel, höpåse och stalltäcke. Men sja byta grimman till en svart och lämna tillbaka förbygeln för den var för liten.

Hade provridningar till Bosse i helgen vilket gick jättebra. Väntar bara på när veterinären kan komma och besikta honom nu då.

Måste köra hårdträning nu med Tequila så hon musklar på sig lite så att vi kan köpa en sadel. Har ju bara ridit i Bosses sadlar. Och hans hoppsadel är ju hans så när han åker har vi bara kvar våran dressyrsadel. Usch hatar egentligen den för man måste rida med långa läder haha.

Likes

Comments

Hej! Innan stallet åkte jag och köpte ett täcke till Tequila. Vintertäcke från termomaster. Termomaster, Bucas och Amigo är dem ända täckena som passar henne i bogarna. hon skulle aldrig kunna ha typ hööks egna täcken. Bosse är ju typ lika dan, jättesmal i bogarna. han skulle ju behöva ett 135 i längden och 125 i bogarna. Har funderat på en sak. Varför uppfinner inte nån två olika storlekar på täcken? alltså ryggens längd och bogens bredd typ. Måste i alla fall åka till hööks snarast. hoppas att mamma kan skjutsa mig idag. har Id kontroll på Tequila sent idag och sen kvällsfodring så jag har inte bråttom till stallet i alla fall. Hade planerat att åka på torsdag men då kommer ju hovslagaren. Typiskt. Tequila går ju utan skor och det är ju svinhalt så behövde ta första bästa tiden för att få på skor, snösulor och brodd.

Likes

Comments

Hej! I denna blogg kommer jag att skriva lite om mina hästar Bosse och Tequila. Att följa våran resa. Det blir typ som en dagbok haha.

Lite info om hästarna:
Bosse (Beau Spirit) har jag haft på foder sedan 2/5-15 varmblod 16 år, liten storhäst, gått fälttävlan i yngre dar och hos mig och min syster har han gått dressyr och hoppning. Har finaste personligheten och är väldigt speciell. Tyvärr så ska vi lämna tillbaka honom snart då vi köpte en ponny(Tequila) istället.

Tequila: köpte henne precis och har endast ridit henne 3 ggr nu. Hon är 7 år och importerad från danmark. Ganska sent inriden (4 år) och inte så jätte utbildad. Men har stor kapasitet. Jag och min systers tanke med henne är att vidareutbilda henne och såsmåningom börja tävla. Min syster kommer i förstahand dressyrtävla henne och jag hopptävla henne.

Likes

Comments