HeaderVS:en fick jag av Thilda och Lina, var exakt de lukterna jag ville ha så det var perfekt! Och Spotify i en månad fick jag av anna. Hade jag också önskat mig så jag är jätteglad över allt!
Tack till er!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu bär det av mot Hanna för lite födelsedagsfirande eftersom hon fyllt år. Är mjukistema med vitt eller rosa, så skönt!
Hörs senare, xo

Likes

Comments

Hej! Trodde inte jag skulle göra något igår innan jag fick ett sms att jag skulle på äventyr som ni ser på bilden. Trodde jag bara skulle möta Ebba för att gå runt i Gbg, men när jag mötte Ebba på stationen var hon lika förvirrad som jag eftersom hon hade fått samma sms!
Det var iallafall Anna, lina och Thilda som hade fixat en liten överraskning åt oss eftersom Ebba fyllt år och jag fyller år snart, så himla gulligt av er!!
Vi åt på jensen's och när vi kom hem hade mamma städat mitt rum, satt in sängar, hyrt filmer och fixat frukt doppat i choklad till oss. Så snällt!
Vill bara säga tack till er för att ni fixade detta, älskar er mest! ❤️

Likes

Comments

Ledsen för att jag bloggar så dåligt nu, har inga idéer eller inspiration riktigt nu..
Idag fick vi iallafall gå från konfan nästan direkt eftersom det nästan inte var några där. Sen har jag bara lyssnat på musik och gjort nästan inget sen jag kom hem, nog bland det skönaste som finns ibland!
Nu taggar vi en jättebra fredag, godnatt!!

Likes

Comments

Godmorgon! Gick upp tidigt idag för att hinna duscha, men fick massa tid över så har bara tagit det lugnt hela morgonen och gjorde en god frukost. Så skönt!
Idag ska vi kolla på bio med den andra 8an och sen typ diskutera filmen med några andra. När det är klart hinner vi inte äta på skolan så vi får äta vart vi vill ute, för våran del blir det subway hehe!
Hörs senare under dagen, puss


Har på mig detta idag, lite andra smycken bara

Likes

Comments

Hej! Efter skolan idag åkte jag och Anna till kungsbacka och mötte Ebba där för att köpa en present till Hanna som fyllt år och ska ha tjejmiddag på lördag.
När vi kom hem gick vi ut med Ebbas hund och sedan gjorde pannkakor som vi sedan åt framföd top model Sverige, jättemys!
Så skönt när vi för en gång skull inte har några läxor denna veckan, så hinner man göra sånt här utan att stressa av att man måste hem och plugga!
Hörs senare, xo


Gick till ett ställe vi brukade vara när vi var små men som jag helt hade glömt av, sicka minnen haha

Likes

CommentsGick hem från skolan vid 12 idag då tjejerna åkte till simhallen & jag hade glömt min dator så skulle ändå inte kunna vara med på sista lektionen. När jag kom hem sov jag ett tag, sen åkte jag och mamma och handla (choklad heheh). Sen hann jag vara hemma runt 20 minuter innan jag, Anna, lina & Ebba satt på tåget till Kba. Vi köpte med oss lite gott och satte oss på en brygga och pratade hur länge som helst, såå mys!
Nu kom jag hem för en stund sen och ska börja med läxorna direkt, hörs senare! xo

Likes

Comments

Godmorgon! Ska snart gå till skolan där vi ska till simhallen idag, men är fortfarande väldigt förkyld så får se hur jag gör med det.. Annars ska jag bara plugga när jag kommer hem.
Hoppas ni får en bra dag, pussar

Likes

Comments