Header


(Klicka på bilden för att komma till inlägget)

Fick ett meddelande på facebook igår av min bästa barndomsvän Lisa, i meddelandet var det en länk från hennes blogg. Jag gick in och kollade för att se vad det var, då hade hon skrivit ett jätte gulligt inlägg om mig, och om alla gamla minnen vi har tillsammans. Tårarna kom och jag insåg hur mycket jag saknar henne, bara för att vi inte går på samma skola längre var det inte meningen att vi skulle sluta träffas. Men så blev det tyvärr, igår bestämde vi iallafall att vi ska ta tag i detta året och träffas mycket mer och hitta på massa saker och det är NU inte sen! 

Likes

CommentsKänner att min garderob börjar bli ganska tom på snygga toppar till vardagen nu, så om det är någon som har lust att hänga med mig till Göteborg någon dag och göra mig sällskap är det bara att säga till. 

Likes

CommentsIdag till skolan hade jag vågigt hår som jag fixade med den nya vågtången jag fick av storebror i julklapp, verkligen den bästa julklappen jag fick. Hade även på mig det nya halsbandet som kommer från Gina Tricot. 

Likes

Comments

I fredags blev det filmmys hemma hos Frida med Saga, Andrea och Ida. I lördags åkte jag och Frida till Vårgårda för att kolla på en kompis som spelade hockey match med Saga och Andrea, det var lite coolt har inte kollat på hockey på riktigt förut. Under pausen gick vi över till sporthallen och kollade på innebandy, det var kul har inte kollat på det heller innan. När matcherna var slut gick vi hem till Saga och kollade på film och käkade lite, sen kom Sofia men då åkte Andrea och Frida hem då var det bara jag, Saga och Sofia kvar men lite senare kom tre killar och då kollade vi på film igen. Vill tacka alla inblandade för en trevlig och mysig helg.

Likes

Comments

Vill inte börja skolan imorrn, kommer bli så segt fast kul också och få träffa alla igen. Men jag vill ändå ha längre lov så man kan umgås med kompisar och slippa alla läxor och prov.


Känner som på bilden nu.

Likes

Comments

Igår var mormor, morfar, farmor och farfar här på middag, det var väl mysigt men blir lite lång tråkigt att bara sitta och prata och äta så jag gick och såg på en film emellan åt. När de åkte hem åkte jag med mormor och morfar så körde de mig till Saga, för jag ville inte vara hemma den "sista" kvällen på lovet så jag åkte dit. Runt halv åtta bestämde vi oss för att vi skulle åka till några killar i Herrljunga, så vi åkte dit och kollade på Paradise Hotel, spelade spel och tog en promenad. Blev ganska sent för vi åkte hem halv fyra på morgonen, så det var bara att drömma vidare om att vänja sig och vända tillbaka dygnet. En mycket trevlig och mysig kväll/natt med "Pensionärsgänget" som vi kallar oss.

Likes

Comments

Har helt glömt av att berätta om min nyår, men vet inte vad jag ska säga om den förutom att den var totalt grym! Min nyår firades hemma hos bästa Saga med många goa vänner, strax innan tolvslaget gick vi från till torget i Vårgårda och träffade ännu mer goa människor. Såklart när det är fest ska jag göra bort mig inför folk och även denna gången, vi behöver inte gå in på detaljer här men sånt händer. Men hallå det är bara nyår en gång om året så YOLO.

Likes

Comments