Viktigt med Vitaminer

Innehåller sponsrade produkter

Hej på er! Hur har ni det? Har ni semester? Jag har precis haft 9 dagars semester men är tillbaka på jobbet idag igen, semestern börjar igen v 31. Skapligt trött man blir efter ledighet, började klockan 06:00 imorse och det tog emot att resa sig ifrån sängen, speciellt när min älskling låg kvar och sov haha. Känner ni igen er?

Idag tänkte jag prata lite om vitaminer, och hur viktigt det faktiskt är, hade ni frågat mig bara för några månader sedan om vitaminer och liknande hade ja svarat att ja aldrig någonsin har varit en sådan som äter vitaminer, men nu har jag börjat med vitaminer och jag märker faktiskt skillnad.

Jag har fått hem vitaminer ifrån Glimvitamins och jag är supernöjd! Deras burkar är dessutom jättefina, en fin inredningsdetalj på hyllan!

Vitaminerna jag har fått hem är

Magnesium är ett mineral som styr flera livsnödvändiga processer i kroppen. Därför är det viktigt att kroppen får rätt mängd magnesium för att fungera optimalt. Det bidrar till ett starkt skelett, normal energiomsättning och muskelfunktion och minskar också trötthet och utmattning.

Gurkmeja har traditionellt använts i många år för dess positiva effekter på kroppens immunsystem och matsmältning. Det aktiva ämnet i gurkmeja, kurkumin, i kombination med svartpepparextrakt som hjälper till att öka upptaget av gurkmeja i kroppen bidrar till immunsystems och ledernas normala funktion.

Vitamin D hjälper till att upprätthålla normala nivåer av kalcium och fosfor i blodet, vilket stärker ben men hjälper även till att bilda tänder och ben. Tillskott kan minska risken för frakturer. De flesta av oss som bor i Norden får inte tillräckligt av Vitamin D. Då kroppen använder solljus för att tillverka vitamin D, finns det en risk att kroppen inte kan producera tillräckligt om du bor på nordligare breddgrader eller inte tillbringar mycket tid i solen.

Omega 3 är livsnödvändiga fettsyror som kroppen inte producerar själv och som vi därför måste tillföra kroppen genom att exempelvis äta fet fisk. Om du inte äter fisk tillräckligt ofta kan omega 3 tillföras i tablettform. Omega 3 bidrar bland annat till att behålla normal hjärn- och hjärtfunktion.

Jag har även en rabattkod till er som ger er 15% på hela sortimentet Koden är " ssandraaf15"

Hur är det för er? Äter ni några vitaminer?


Gillar

Kommentarer