Vibrating Facial Brush + RABATTKOD LÄNGST NER I INLÄGGET!

Innehåller sponsrade produkter och är ett samarbete med productsbyvera.com

Hej på er! Hur mår ni? Jag mår bra, men är ganska trött. Jag har precis haft lite spa kväll här hemma, och då passade jag på att testa min nya produkt jag fått hem ifrån Byvera, och jag är faktiskt 100% nöjd. Älskade denna vibrerande borste. Ni förstår inte hur skönt det var för ansiktet att använda denna. Och hur otroligt mjukt det mjuka borsthuvudet var!

Vad är då facial brush kanske ni undrar, jag skriver nedan lite mer information om produkten!

- Rengöring av huden på ett skonsamt och effektivt sätt. Det tar bort smuts, smink och även andra orenligheter. Den går att använda i olika styrkor, från 1-3!

Första vibrationsivån - Används till känsligare områden,

Andra Vibrationsnivån - Används för djuprengöring .

Tredje Vibrationsnivån - Är den starkaste vibrationen och är till för expoliering och hudutjämning.

På bilden ovan ser ni hur den ser ut, den kommer i en förpackning med USB laddare och trådlös laddningsdocka. Vilket jag tycker är så smart och enkelt!

Ni kan använda denna endast med vatten om ni vill, eller lägga på er favorit rengöring/ansiktsmask eller vad som helst. Underlättar så mycket, och vill även säga att det INTE gör ont på något sätt. Är bara ett smidigare rengörings sätt!

Som jag skrev ovanför så får man med två olika borshuvuden (Ett mjukt borsthuvud och ett Silikonborsthuvud ) Man byter lätt genom att bara skruva bort det!

Det mjuka borsthuvudet

Silikonborsthuvud

J

ag är kort och gott väldigt nöjd med denna och ger den 5/5 i betyg! Jag har även ordnat en rabattkod till er som ger er 20% rabatt på hela sortimentet, och det gäller även på redan nedsatta produkter, DENNA är just nu nedsatt till 795 kr och med min kod får ni alltså ytterligare 20%! Koden är " SSANDRAAF20"

NI KOMMER DIREKT TILL SIDAN HÄR!

Nästa vecka så kommer det ut även en annan produkt jag fått hem, jag ska bara testa den i någon vecka för att kunna ge en så bra och ärlig recension som möjligt!

Har ni några frågor kring denna så skriv en kommentar :)

Gillar

Kommentarer

HandlaSmart
HandlaSmart,

Verkar vara en väl genomtänkt produkt. Trevlig helg 😊

nouw.com/handlasmart