Sportresor

Inlägget är i betalt samarbete med beresor.se

Godmorgon Måndag, visst är det härligt att det äntligen är måndag? Jag älskar som sagt måndagar, jobb och rutiner! :) Och dagen börjar med ett samarbete där jag kommer tipsa er som är sportintresserade om Fotbollsresor! Jag skulle inte säga att jag är världens mest sportintresserade, men är det någon sport som jag tycker är bra och rolig att kika på så är det fotboll.

Tänk vad roligt om man verkligen älskar fotboll, att få åka på en fotbollsresa . där ingår det ju flyg, hotell och biljetter till Europas ligor och cuper.

Dem har ett stort utbud av olika matcher du kan välja, och du hittar alla matcher på deras hemsida. Du får även hem dina biljetter långt innan du åker iväg på din resa, så du kan vara säker och tagga till lite extra!!

Jag har kikat lite på priserna och tyckte att det var väldigt bra priser, och som jag skrev, ett stort utbud! Är man inte fotbollsintresserad själv så har man säkert någon som är, och tänk att ge bort detta i födelsedagspresent? Personen skulle ju bli hur glad som helst över det.

Dem erbjuder även räntefri delbetalning, om du känner att du inte vill betala allt för resan direkt, Beresor har funnits sedan 2007 och växer för varje år som går. Vill man inte köpa hela sport paketet med hotell och flyg så erbjuder dem även nu till en del matcher lösa biljetter. Så man kan köpa bara biljetterna! :)

Några exempel på matcher du kan gå på är

- La Liga

- Premier Leuage

- Champions leuage

- Serie A

och många många andra, så gå in och kika på vad dem erbjuder :) och se om det är någon match som du absolut inte vill missa!

Hoppas ni gillade detta tips och glöm inte tipsa dem ni känner om just Beresor!


Gillar