Spontan tatuering

Hej på er! Tänkte skriva äntligen Fredag men kom på att det är Torsdag idag haha. Idag mår jag bra, men igår mådde jag inte alls bra. Vi var ute och festade i Tisdags, det blev en spontan utgång för mig och babe, vi skulle bara dricka några drinkar egentligen men sen hörde en tjej kompis av sig och ville mötas upp ute så då åkte vi och mötte henne och hennes vänner! Det slutade med efterfest och vad händer där då? Jo jag får för mig att jag ska tatuera mig, sagt och gjort. Jag som är så rädd för tatueringar sitter alltså där sen och tatuerar mig på benet, som tur är så är det en liten tatuering, ( Tack och lov ) det blev lite fel innan men den räddades upp och blev alltså ett hjärta till slut. ( bild kommer när den är läkt )

Idag mår jag bättre, och jobbar alltså idag fram till klockan 15:00. Efter jobbet blir det städa och sen packa, för vi flyttar här om ett par dagar!

Idag fyller även världens bästa Mamma år, så jag måste in till stan och försöka hitta en passande födelsedags present, men det behöver jag inte göra idag då jag inte ska till henne fören nästa vecka. Men stort grattis till min älskade mamma! <3


Gillar

Kommentarer