Spel kväll!

Innehåller Sponsrade produkter ifrån Nicotext

Hej på er! Äntligen Fredag idag, vilka är taggade på helg? Jag är taggad på helg, även om jag inte är helt ledig i helgen då jag har lite jobb att beta av, det är tur att man älskar det man jobbar med! :)

Igår kväll så blev det spel kväll, jag har fått hem sällskaps spel ifrån Nico text, och måste säga att GUD vad roligt det var, så himla roliga spel, det blev ett gott skratt. Jag har bestämt mig för att köpa hem mer spel, för det är ju så roligt att spela.

Spelen som vi spelade var " Röda tråden" och " Middagsduellen"

Bifogar in text ifrån hemsidan vad spelen går ut på :)

Den röda tråden, Ni kommer direkt till spelet HÄR !

Frågespelet för hela familjen!

"Röda Tråden är ett spel för hela familjen där det gäller att koppla ihop tio till synes udda saker för att komma fram till den gemensamma nämnaren. För varje ledtråd blir det lättare att lösa gåtan, men det är inte alltid den som har levt längst eller läst mest som kan klura ut det rätta svaret."

Middags duellen, ni kommer direkt till spelet HÄR

" Vi tycker att det behövs lite mer konkreta saker du kan utmana dina vänner med. Till exempel vem som kan flest städer på första bokstaven i sitt namn, gå rakast på en linje eller rabbla alfabetet snabbast baklänges. Dessa dueller och 197 andra finner du i denna snygga plåtbox som gör varje middagsbjudning till ett kalas du och dina gäster sent ska glömma."

Gillar

Kommentarer