Skönaste Byxorna


Hej på er! Och vilken härlig Lördag vi har idag, här är det strålande sol och så är jag ledig idag också. Jag och Alex ska snart bege oss ut på en promenad längst vattnet. Riktigt mysigt!

Det jag tänkte tipsa om i detta inlägg är Byxor, jag har fått hem ett par byxor ifrån Freddystore, och jag älskar verkligen allihopa. Det är dem skönaste byxorna jag någonsin ägt. Dem är dessutom snygga och sitter så bra!

Jag kommer att visa alla byxor jag har fått hem, men jag börjar med att visa ett par, så kommer det upp ett par i veckan här! :)

Det första paret är dessa (Information om byxorna kommer ifrån hemsidan)

WR.UP® Denim Effect - Regular Waist Super Skinny - J4Y - Ljusblå Denim En WR.UP® modell i vår populära denim kvalité i ny passform! Materialblandningen gör byxorna otroligt följsamma och bekväma. WR.UP®-teknologin tillsammans med sömmarna framhäver dina former och skapar en stödjande push up-effekt.

Jag har storlek XS i dessa, dem finns i Storlekarna XS -XL, men är väldigt töjbara så dem anpassar sig fint efter din kroppsform :) Dessa är i modellen Regular Waist NI KOMMER DIREKT TILL DESSA HÄR

Hoppas ni gillade tipset, om ett par dagar så kommer jag visa ett annat par :) även det paret är så fint, men det är en helt annan modell! Så håll utkik!


Gillar

Kommentarer

tildablanksvard
tildablanksvard,