Sexleksaker365

Inlägget är i betalt samarbete med Sexleksaker365

Hej på er! Mår ni bra? Jag mår bra, har precis varit ute och sprungit lite, men det var världens storm så var riktigt svårt att springa, jag flög nästan iväg haha.

Nu sitter jag här och går igenom lite jobb, och tänkte dela med mig av dagens samarbete till er. Och denna gången handlar det om sexleksaker/sexiga underkläder. Det är ju ett känsligt ämne för en del att skriva om, men jag tycker det är helt naturligt och inte alls pinsamt att skriva om.

På deras hemsida har dem allt möjligt inom sex, de har sexleksaker både till män och kvinnor, sexleksaker för par och sen även sexiga underkläder. Om det är något jag gillar så är det fina underkläder, jag tycker att det gör så mycket att ha fina och sexiga underkläder, sen ska dem ju såklart också vara bekväma.

Korsetter är något ja tycker är riktigt fint! och det har dem flera stycken på hemsidan.

Något som också är bra är att deras leveranstid är 2 dagar från att din beställning är klar och redo att skickas, dem har fri frakt över 499 kr annars tillkommer en fraktavgift på 29 kr.

Dem har även olika betalsätt bland annat faktura, Swish och kortbetalningar.

Och även 30 dagars öppet köp och bytesrätt, dem skickar även utanför Sverige men då får man kontakta deras kundtjänst innan betalning.

Dem har även en diskret leverans dvs dem skickar inte så att man ser att det är sexleksaker eller liknande utan är det så att man är orolig att det ska synas när man hämtar paketet eller liknande så kan man vara helt lugnt :)

Dem har just nu REA på hemsidan och priserna är väldigt bra tycker jag. Jag själv brukar faktiskt inte köpa sexleksaker, men underkläder brukar jag köpa.

Det finns också en kategori som heter " inspiration" där kan du söka efter vad du är ute efter, så kommer det upp produkter som matchar dina önskemål, där listas även favoriter för henne och för honom och lite andra tips!

Jag tycker ni som har ett intresse och är sugna på att klicka hem något ska kolla in hemsidan.Gillar

Kommentarer