Pooler

Inlägget är i betalt samarbete med poolgiganten.se

Hej på er! hoppas allt är bra med er, med mig är det jättebra! I dagens inlägg och samarbete så kommer jag visa och berätta mer om pooler, till er som antingen vill ha inspiration, eller till er som faktiskt är på jakt efter att köpa en pool.

Dem har inte bara pooler hos Poolgiganten, utan även pool tillbehör, allt som man behöver för att hålla sin pool ren och fräsch. Men dem har även värmepumpar, solfångare, reningsverk, poolskydd och mycket annat. Kika bara in på tillbehör så hittar ni alla tillbehör som dem har!

Nu kan ju inte jag och min pojkvän ha pool hemma eftersom att vi inte bor i villa, men till framtiden om vi flyttar till villa så är verkligen pool något som jag vill att vi har, jag älskar att bada. och sen så är ju även simma en bra träning också. Och sen är det ju faktiskt en så fin inredningsdetalj enligt mig, ser ju så fint ut att ha en stor pool på tomten!

Och vem skulle inte vilja bada en varm sommardag när man ligger på baksidan och solar? hur lyxigt som helst att bara hoppa i sin egna pool då!

Tänkte visa lite olika modeller som dem har på sidan här nedanför.

Poolgiganten har valt att endast jobba med det bästa av det bästa och Thermopoolen 3.0 som är tillverkad i Tyskland håller högsta klass

( lånat från hemsidan)

Dem har även väldigt bra kvalitet på sina pooler, Thermopoolen håller i cirka 50- 100 år!

Då är det verkligen värt att investera i en pool, då man alltså inte behöver köpa en ny efter några år!

Så in och kika på hemsidan, och läs mer, dem har även olika prisexempel! Hoppas ni uppskattade detta tips, ett nytt samarbete kommer upp i veckan!

Gillar

Kommentarer