Pärlörhängen

I Betalt samarbete med JuliasPearls

Hej på er! Hur är vädret hos er? Här är det riktigt grått och tråkigt, så vad passar bättre än att kolla efter shopping? Jag har insett att jag har alldeles för några örhängen, har kanske max 2-3 stycken kvar. Och det är ju så fint med örhängen. När det gäller mig så gillar jag enkla örhängen. Därför blev jag så glad när jag hittade till Juliapearls, för där finns det pärlörhängen som är helt i min smak!

Kommer visa några av mina favorit pärlörhängen ifrån butiken dem har inte bara örhängen utan även pärlarmband, pärlhalsband och även massor av olika sorters pärlor!

Kolla bara in dessa, så himla vackra dem är satta i silver med Zirkon- Stenar, ni kommer direkt till dem HÄR!


Dessa såg jag, och tänkte direkt på Mormor, hon skulle verkligen gilla dessa! Dessa är Akoyapärlörhängen satt i guld 7-7.5mm och finns HÄR!

Detta är droppformade sötvattenspärlörhängen, och visst är dem fina? Finns HÄR!

Man kan även köpa örhängen i set, och detta set var verkligen ett set för mig, som jag sa så gillar jag enkla och stilrena örhängen och det är exakt det dessa är. Dem innehåller Diamantörhängen och Akoyapärlörhängen, finns att köpa HÄR!

( Alla bilder är lånade ifrån hemsidan)


Dem har så många olika varianter, och i olika prisklasser, så man enkelt kan hitta något som passar sig själv. Och nu till Jul så är det ju en perfekt julklapp också! För vem blir inte glad över ett par fina pärlörhängen? eller så kan du unna dig själv en tidig julklapp, det fungerar också :)

Dem har FRI FRAKT hela November ut så passa på att klicka hem dina julklappar!

Hoppas ni gillade detta tipset, och glöm inte att kika in för att se alla olika produkter dem har, dem har som sagt väldigt många och ett stort utbud!Gillar

Kommentarer

KateOgembo
KateOgembo,