Lev i nuet, låt telefonen vila + TVÅ VINNARE VINNER VALFRITT FODRAL

Inlägget är i betalt samarbete med Mypauze

Hej på er! Äntligen är det Fredag, och denna helg är jag faktiskt ledig, så skönt! Blir bara att vila och ta det lugnt under helgen, ska slå in dem sista julklapparna också och sen även julbaka lite.

Något som har slagit mig är att jag alltid är uppkopplad på telefon, och nu pratar vi inte om lite då och då, utan jag kollar min telefon konstant, mycket är ju för att jag jobbar med sociala medier, men också för att det är en vana att om man har med sig telefonen och hör att det plingar till så kollar jag automatisk.

Detta fodral är PERFEKT för mig, nu kan jag ha med mig telefon, men välja själv när jag ska vara " Offline" för fodralen blockerar signaler och det innebär alltså att det blockerar (samtal,sms, Wi-fi, Bluetooth, GPS,RFID )

Men Väckarklockan och alarm fungerar som vanligt, vilket är så bra så man aldrig behöver vara rädd att försova sig eller liknande.

Fodralen passar till både Telefoner och surfplattor och kommer i One size upp till 7,9''.

Jag har faktiskt mobilen i fodralet just nu, och det känns så skönt att bara koppla bort och inte bli stressad om det plingar, så min telefon får ligga kvar där nu under kvällen/natten medan jag och min sambo har myskväll! :)


Verkligen en super produkt, och jag älskar iden med det hela. Sen är ju fodralen även hur snygga som helst. Dem är i veganskt läder vilket också är bra :)

Dem finns i olika färger och modeller, ni kan hitta alla fodral HÄR!


Ni får även 20 % rabatt om ni anger rabattkoden " sandra20"

och så har jag just nu en tävling där ni kan vinna valfritt fodral ifrån butiken :) Det kommer bli två vinnare som vinner så passa på att delta, ni kommer till tävlingen HÄR!

Gillar

Kommentarer

amandasääv
amandasääv,

Supersmart grej <3

nouw.com/amandasääv