Körkort

Inlägget är ett betalt samarbete med Trafiko

Hej på er!

Gud vad jag har saknat att blogga, jag kan inte lova att jag är tillbaka och bloggar varje dag, men jag ska försöka att få upp iallafall minst 5 inlägg per vecka! Jag hoppas ni har haft en bra jul och nyår! Min har varit underbar, jag kommer berätta lite mer om det i ett annat inlägg. För detta inlägg kommer att handla om körkort, som ni säkert vet så har jag inte körkort, och jag har verkligen funderat på att skaffa det. Dels så underlättar det enormt när jag ska ta mig till jobbet, och så underlättar det ju när man handlar, eller ska iväg osv!

Trafiko har handplockade handledare runt om i Sverige, och man kan boka handledarkursen smidigt och enkelt Online genom deras hemsida.Något som är bra med trafiko är att när du har gått någon av deras kurser så får du tillgång till deras plattform helt gratis.

I plattformen så kan du själv öva på det du känner att du behöver träna lite extra eller mer på. Alla körmoment finns på plattformen. Jag har ju alltid tänkt att de låter svårt att ta körkort, att jag inte ska klara det. Men när man har så bra verktyg och hjälp så underlättar det ju..Man kan även välja att köpa den teori man känner passar bäst för en själv. Om man lär sig bäst genom att till exempel se video så finns det alternativet, eller om det är så att man lär sig bäst genom att läsa böcker så kan man välja det.Om jag utgår från mig så tycker jag att jag lär mig enklast genom att läsa böcker, men det varierar ju från person till person, just därför är det så bra att man kan välja att köpa den teori som passar bäst för sig själv!


Hur är det för er? Har ni körkort? Planerar ni att ta körkort?


Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Nej jag har inget körkort =)
nouw.com/2barnsmammaochfru