Julklappstips till Pojkvän

Inlägget är i betalt samarbete med Getpersonal

Hej på er! Har ekat lite tomt här, men jag har haft mycket att göra, och nu när det börjar närma sig jul så har man ju mycket julfix att fixa också. Därför så kommer detta inlägg att handla om Julklappstips, och jag kommer att fokusera på Julklapp till Pojkvän i detta inlägg, ( det kommer komma ut fler inlägg under December månad med julklapps tips till även Mamma,syster,vän och annat)

Jag vet inte hur ni känner, men jag tycker iallafall att en personlig present är mycket roligare och finare att ge bort. Det blir ju som sagt mer personligt då. Jag själv gillar iallafall att få personliga presenter mer, sen uppskattar man ju alla presenter man får självklart.

Getpersonal har en sida där dem fokuserar på att ge tips på julklappar, det finns kategorier så som " Tips och guider, present tips, julklapps tips med mera och flera kategorier, och alla produkter finns att köpa på deras hemsida! Super bra eller hur!

Tänker visa lite olika produkter, och vill ni gå in själva så kan ni gå in här -> LÄS MER HÄR <-

♦ Det första som jag kommer tipsa om är Klockförvaring, den rymmer två klockor och är riktigt fin och smidig! För att göra den personlig så kan man lägga till graverad text!

Ni kommer direkt till produkten HÄR


♦ Halsband till Par - Hur himla fint var inte detta? Jag funderar starkt på att ge det till min Pojkvän i julklapp, graveras på baksidan. den levereras även i en fin liten box!

Ni kommer direkt till produkten HÄR

♦ Korthållare, väldigt enkelt men snyggt! Även denna funderar jag på att ge till min Pojkvän och gravera in hans namn " Alexander "

Ni kommer direkt till produkten HÄR


♦ Personligt Armband i Svart - Gillar din pojkvän stilrena armband så är detta ett armband som skulle passa perfekt.

Ni kommer direkt till produkten HÄR

♦ Plånbok Vegan Läder - Även denna kan graveras och bli personlig!


♦ Det sista jag tänkte visa är till er som har en Pojkvän som snusar, nämligen en snusdosa Stilren, tunn och smidig i aluminium.


Hoppas ni gillade detta tips, Getpersonal har även FRI frakt och snabb leverans!


Gillar

Kommentarer