Julklapps tips 2016 =)

// Inlägget är en gästpost

Julklappstips - några populära produkter under 2016

Det vankas jul! Äntligen är årets mest stämningsfulla högtid här. Och då börjar man så klart klura på vad man egentligen ska ge sina nära och kära i julklapp!

Här kommer några tips på saker som är väldigt uppskattade! ↓


VR - framtidens underhållning är här!
Virtual Reality har tagit platsen som nästan stora genombrott i underhållningsbranschen. Nu kan man dyka in i spelet eller filmen och vara en del av det. Det första kommersiella genombrottet kom med Oculus Rift och numera har Microsoft och Sony (läs Xbox och Playstation) hoppat på tåget. De är så klart inte perfekta än men exempelvis Playstations version av VR framstår som riktigt lovande och kan bli en bra julklapp för spelentusiasten eller tekniknörden.

Vill du inte spendera tusentals kronor finns det även en budgetvariant: ett par kartongglasögon från Google där man använder sig av sin egen telefon. Man laddar ner en VR app och stoppar in telefonen i glasögonen för att få en VR-upplevelse. De har också kommit ut med en uppdaterad version i tyg som är lite tåligare.

En sak till: VR-glasögon har också röstats fram som Årets julklapp av HUI.se! Så det ser ut som många kommer att hitta dessa under granen.

Målarböcker - för sinnesfrid och för kul
Målarböcker för vuxna har spridit sig som en löpeld. Bilderna är oftast så vackra att man vill klippa ut de färdigmålade bilderna och skapa tavlor. Det finns också böcker som riktar sig mot en viss genre eller till och med en viss film. Man kan exempelvis ge bort en Harry Potter-målarbok till personen som älskar allt inom Potter-världen. Det ser ju trots att ut att bli en ny våg av filmer inom Harry Potter-världen nu när “Fantastic Beasts and where to find them” har kommit ut på bio.

Det har också uppstått ett rykte att målarboken är ett perfekt verktyg för att stressa ned och koppla bort vardagsbekymmer och bara fokusera på att välja färg och skapa konst.

Sportkläder - en gammal favorit har återkommit
Träning och hälsa har blivit ledord för många svenskar. Några av de populäraste bloggarna är hälso- och träningsbloggar och det verkar inte finnas en enda person i media som inte går till gymmet eller tar några löprundor under veckan. Man måste väl säga att det är en väldigt positiv trend.

Ett intressant exempel på träningskläderna popularitet är att gammalt märke har återuppstått från de döda och säljer som smör: FILA som var som störst på 90-talet är nu tillbaka med en helt ny kollektion tillsammans med svenska Junkyard. Kollektionen passar för träning och soffmys. Det är en härlig tillbakablick till ett av 90-talets största märken.

Inredningsdetaljer - saker som passar i alla hem
Vi har varit så intresserad av inredning och design som idag. Det finns flera olika trender just nu men mycket handlar om ljust, obehandlat trä, glas och metaller. Och just obehandlade trädetaljer passar ju jättebra att ge bort. För man kan alltid färga, betsa, lacka, lasera eller spraymåla prylen senare om man tröttnar eller helt enkelt vill byta stil.

Det finns en uppsjö av snygga saker som passar in i de flesta designmedvetna hemmen: marmorbrickor och glasunderlägg, lampor med kopparfot, en varm fårskinnsfäll med mera! Det går lätt att hitta snygga prylar nu när det dykt upp många onlinebutiker som riktar sig helt mot senaste nytt inom snygg design.


Gillar

Kommentarer

Linnéa,
Ja, det var verkligen supermysigt att gå runt på ett juligt Liseberg igår <3
linnealiebig.blogg.se
carolines,
Vilka bra tips 😃
carolinek.se
Lucy,
Det var allt bra tips ^^
None
sandra.,
Mamma undrar om det är vuxen målarböcker? hon behöver nya och undrar isåfall vad dem kostar? 😊 <3 tack fina gumman har saknat dig med
ssandras.se
annelie,
bra tips tösen målar böcker har jag gott om har faktiskt två till salu 😉 om du vet någon som är sugen att köpa? dom är oanvända...kul att du är tillbaka igen jag har saknat dig och din blogg samt jätte fina kommentarer kramis gumman <3
tippellertopp.blogg.se